Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan Saygili saygizlik yapma..

4 kadin da becerir 20 de, gayet normal mis gibi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
IMG_20190806_133927.webp

Beni antudaki prezevatif hatalari ile ayni safa koyman dogru bir olay degil.

Diagne Vedat'tan iyi forvet. Vedat havasi guzel Rize'de laylaylom oynarken Diagne Kasimpasa'yi sampiyonluk potasina soltu sezonun ilk yarisinda. Daha sonra butun baskilarla bas ederken 10 gol atti galatasaray'da.

DIAGNE Turkiye super ligin en iyi forvetidir, bunu kabul edin.
Max Kruse forvet olarak sayılıyor ise kesinlikle değil yani.

Santrfor olarak da değil gerçi. Bukadar penaltı golü etkisi ile skor üretmesi en iyisini yapmamalı. Çok eksikleri mevcut. Burak Yılmaz'da nasıl eksiklerinden dolayı istemediysem zamanında bunu da istemiyorum pek açıkçası.

Ha kalıp Santrforumuz olursa mecbur desteklerim seve seve

yani falcao için 5 milyon isteniyorsa vereceksın abı biz fernandoyu da o fiyata sattık falcao bu ya. tamam ffp var ocak ayına kadar onun çaresıne bakılır. falcaoan çok para kazanırsın forma reklam yani böyle adamların transferi böyle olur.

Falcao gelsin istiyorum ama 4-5 milyon bonservis verirsek üzülürüm.Tonla maaş vericez üstüne bu kadar bonservis bu transfer bizi mali olarak çok zorlar
bende çok gelsin istiyorum ama bonservissiz çözmen imkansız en az 3 m verip bu iş çözülebilir ama ısrarla çingene pazarlıgı yapılıyor ve elden kaçıcak çok belli

Ben senin mantigini onlarla karsilastirdim bu birincisi ikincisi sen kendini kandirmaya devam et bakalim nereye kadar kandiracaksin bir oyuncu rakipte diye gommeye gerek yok azicik.objektif olun Vedat diagneyi donunda sallar
Mantikla alakasi yok. Ben gidip Diagne > Vedat yazmadim. Ben Diagne Super ligin en iyi forveti oldugunu belirttim.

Vedat denilen cöpu anca kuslar begenir, sende ortada kus gibi dolasiyorsun.

Vedati begenen futboldan anlamiyordur.

Objektif olarak Galatasarayda 10 gol atmak ve Pasa'da 20 gol atmak rize'de 18 gol atmaktan iyidir.

bende çok gelsin istiyorum ama bonservissiz çözmen imkansız en az 3 m verip bu iş çözülebilir ama ısrarla çingene pazarlıgı yapılıyor ve elden kaçıcak çok belli
ama yıllık maliyeti bonservis ile birlikte düşününce korkutuyor ha bir de son sene çıkış maddesi koyduracak bonservis de alamayacağız bilmiyorum ya yordu bu transfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt