Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vedat da dahil bundan iyi dolu oyuncu var kabul edin bu herif tam bir cop sonra adamlar antuda rodriguez feghouliden iyi serdar marcao dan iyi yazinca alinti yapip guluyorsunuz

Senin onlardan ne farkin var bu diagne marabasi hic bir forvetten iyi olamaz emin ol ikinci ligte bundan daha iyi adamlar var
Beni antudaki prezevatif hatalari ile ayni safa koyman dogru bir olay degil.

Diagne Vedat'tan iyi forvet. Vedat havasi guzel Rize'de laylaylom oynarken Diagne Kasimpasa'yi sampiyonluk potasina soltu sezonun ilk yarisinda. Daha sonra butun baskilarla bas ederken 10 gol atti galatasaray'da.

DIAGNE Turkiye super ligin en iyi forvetidir, bunu kabul edin.

Beni antudaki prezevatif hatalari ile ayni safa koyman dogru bir olay degil.

Diagne Vedat'tan iyi forvet. Vedat havasi guzel Rize'de laylaylom oynarken Diagne Kasimpasa'yi sampiyonluk potasina soltu sezonun ilk yarisinda. Daha sonra butun baskilarla bas ederken 10 gol atti galatasaray'da.

DIAGNE Turkiye super ligin en iyi forvetidir, bunu kabul edin.
Ben senin mantigini onlarla karsilastirdim bu birincisi ikincisi sen kendini kandirmaya devam et bakalim nereye kadar kandiracaksin bir oyuncu rakipte diye gommeye gerek yok azicik.objektif olun Vedat diagneyi donunda sallar

Mitroglou gitsin Falcao gelsin (Falcao-Diagne)
Ozornwafor kiralansin, yerine DOS gelsin. (Bakayoko)
Bir tane yerli stoper, bir tane de yerli orta saha alınsın, kadro tamamlansin.
Yunus'u 3-4 m EUR'a satalım FFP'yi sıfırlayalim.
Mis.

Simdi arkadaslar dogruya dogru hangimiz 4 tane kadin istemezdik :)

Özel hayata göre futbolcu alıyorsak eşleri+18de oynayan kaç futbolcu getirdik. Jardel mesala.

Yönetim bu konuda mimli olunca herkese aşırı sarktı gibi geliyor 5 transfer yaparım hepsi erken biter sonuncu sarkar kimse ses etmez ama yönetim geçen yazdan beri sorunlu

Geçen yazdan beri neden sorunlu ?

6 ay forvetsiz kaldık yönetimin en büyük eksisi bu ben de kızdım sizler gibi..Fakat artılara bakrsak

- Onyekuru geldi ne idüğü belirsiz adam dediler şampiyonluğun mimarlarından oldu..

- 16 milyona satılan badou 6 ay sonra cüzi bir ücretle geri geldi..

-Ozan Kabak sıfırdan piyasaya sürülüp 11 milyon getirdi

-Garry tam elimizde patlayacakken araplara itelendi

-Devre arası komple stoperlerler yenildendi şu an muazzam 2 stoperimiz var

-Yine devre arası Cagne gelirken herkesin ağzının suyu akıyordu net hatırlıyorum

-Bu yaza bakalım bedavaya babel gibi bir kalite alındı yanında sürpriz yumurta Jimmy durmaz

-Ozornwafor diye gencecik bir adam aldık 300 bin euroya

-Seri bana göre son dönemlerin en zor transferiydi 1 haftada oldu bitti

Haksızlık ediyorsunuz beyler iyi birşey olunca Terim veya oyuncular kötü olunca yönetim... Mustafa Cengiz yönetimi mükemmele yakın işler yapmıştır (geçen yazki forvet skandalı olmasa mükkemmel diyecektim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt