Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.779
- 4.054
- 813
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde??Falcao ayrılacağını açıklamış.
DEAL DONE: AC Milan have signed Ismaël Bennacer from Empoli on a contract until 2024 for around €13m. (Source: @acmilan) https://t.co/7RmqjeMfJ2O çocuk çok kilolu, hatta Beşiktaş maçında girdiğinde bu mu Dorukhandan falan iyi olan eleman demiştim.Ben az izledim alıcı gözle mehmete odaklanmadım ama göze çarpıyordu Hasan Hüseyin kayseriye gelmeden dorukhandan fazla oynuyordu
Nerde??
Adam 100 küsür basıp alıyor az mantıklı örnekleme yapsak. Biz lig başlamadan tranferi bitirelim onu bile alkışlamak lazım tarihimizde yok hatırladığım o çok vizyonlu ünal başkanın zamanında bile olamadı çünkü.Adamlar Griezmann'i o sorunlu sözlesmesinden 1 haftada parayi yatirip aldilar. Muriqi meselesi yine bizim yöneticilerin sacmalamasindan dolayi uzadi. Aliyon mu almiyon mu? Biz aradan cekilseydik bu kadar sürmezdi. Beceremeyecegin ise girmeyeceksin.
Barca - Griezmann transferi 2 yıl sürdü. Ya artk sallamaktan vazgeç.Adamlar Griezmann'i o sorunlu sözlesmesinden 1 haftada parayi yatirip aldilar. Muriqi meselesi yine bizim yöneticilerin sacmalamasindan dolayi uzadi. Aliyon mu almiyon mu? Biz aradan cekilseydik bu kadar sürmezdi. Beceremeyecegin ise girmeyeceksin.
Beşiktaş 2. Başkanı Serdal Adalı: "Martins İndi transferi biraz zor görünüyor. Çünkü maliyeti çok yüksek. Alternatifleri ile görüşme halindeyiz. Sol bek Umut Meraş için de en fazla 6 milyon TL verebiliriz." (DHA)