Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Everton Menajeri Silva'dan Cenk Tosun'a: "İlk tercihim değilsin, ikinci tercihim de değilsin. Çoğu maçta yedek oturacaksın. Eğer bundan memnunsan ve sıkı antrenman yapacaksan benim için problem olmaz." [Danny Mills / Football Insider]

çöök

Bu renato tapia ismini kim ortaya atti bilmiyorum ama videolarda cok col basarili top calmak icin dogmus gibi eger scout ekibi uzun sura takip etmis onay vermise hemen cokup almak lazim

Everton Menajeri Silva'dan Cenk Tosun'a: "İlk tercihim değilsin, ikinci tercihim de değilsin. Çoğu maçta yedek oturacaksın. Eğer bundan memnunsan ve sıkı antrenman yapacaksan benim için problem olmaz." [Danny Mills / Football Insider]

çöök
Gelsin burda tinercilere saplasin

O değil de ben Atalay'ı çok beğendim.
Rotasyonda iş yapar diye düşünüyorum.

Çelimsiz.. Alt yapıda ekmek mi vermiyorlar anlamıyorum..

Hiç fiziki yönden gelişmiyorlar.. üflesen düşer bu veletler.. çoğu da kaybolup gidiyor..

Fiziğini geliştirenler bi şekilde sıçrama yapıyorlar.. örnek Ozan..

Butun bakayoko videolarini izledim sabirla

1 Adam bizim istedigimiz hizli cabuk top kesen alip giden bir adam degil bildigin agir hatta donktan daha agir

2 kuvvetli cok kuvvetli ama o boy fizige kivrakligi eksik tabiki

3 elde donk varken ayni tip bir adami neden alalim

sacma geliyor bana bize bennaccer gibi adam lazimdi bu bakayoko gelecekse donk oynasin
Ne izledin hacı sen?

Adam dribbling bile yapıyordu, Donk kadar ağır falan da değil, Chelsea'de girdiği maçlards oyuna kolay küsüyordu temel sıkıntısı orada.

Milanda başarılıydı ama sanırım 35 kağıt ona vermektense 3 orta saha aldılar o parayla.

dunku hazırlık macını herkes tekrar izlesin bence hakem net penaltıyı vermezken gülümsüyordu resmen bu sezon bunların kat ve kat fazlası olacak

cünkü yalı cocugu icin ya tamam ya devam sezonu

OUT
Diagne - 10 M €
Mitroglou - Free
Ömer - Free
Çipe , Gökay , Atalay , Ozornwafor - Kiralık

IN
Falcao - 2 M €
Bakoyoko - 2 M € Kiralık
Muleka - 1.5 M €
Ertuğrul - Free

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Bakoyoko Seri
Feghouli Belhanda Babel
Falcao

Okan
Şener Ertuğrul Ahmet Linnes
Donk Selçuk
Yunus Jimmy Emre Mor
Muleka

+ Emre Taşdemir , Adem

Volkan Demirel: "Fenerbahçe'de bir yıl daha oynayıp, şampiyon olarak noktayı koymak istiyorum. Başka bir takıma gitmek bana yakışmaz."

Sakin birakma cunku o noktayi biz sana koyacagiz

Çalhanoğlu gelirse kiralık gelir. Çalhanoğlu-Belhanda-Seri-6 numara ile nasıl bir formasyonla oynarız bilmiyorum. Belhandanın gitmesi lazım

Çelimsiz.. Alt yapıda ekmek mi vermiyorlar anlamıyorum..

Hiç fiziki yönden gelişmiyorlar.. üflesen düşer bu veletler.. çoğu da kaybolup gidiyor..

Fiziğini geliştirenler bi şekilde sıçrama yapıyorlar.. örnek Ozan..

azim yok, calisma istek yok.

Ozan ilk milli maclarinda resmen kraker fizigi sahipti, adam 1 sene hayvan gibi calisip fizik yapyi.

Ne Yunusda, Ne Atalayda azim ve calismak yok.

Ben olsam 3-4m eurodan ikisine satardim.

Ne izledin hacı sen?

Adam dribbling bile yapıyordu, Donk kadar ağır falan da değil, Chelsea'de girdiği maçlards oyuna kolay küsüyordu temel sıkıntısı orada.

Milanda başarılıydı ama sanırım 35 kağıt ona vermektense 3 orta saha aldılar o parayla.

Başka bir yeriyle izlemiş gibi duruyor.

Bakayoko hocanın istediği isimmidir ?
Dün akşamdan sonra şüphelerim var. Ben hocanın 3 tane 8 ile oynayacağını düşünmeye başladım. Donk varken 6 numarada Seri oynaması buna en büyük işarettir.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

OUT
Diagne - 10 M €
Mitroglou - Free
Ömer - Free
Çipe , Gökay , Atalay , Ozornwafor - Kiralık

IN
Falcao - 2 M €
Bakoyoko - 2 M € Kiralık
Muleka - 1.5 M €
Ertuğrul - Free

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Bakoyoko Seri
Feghouli Belhanda Babel
Falcao

Okan
Şener Ertuğrul Ahmet Linnes
Donk Selçuk
Yunus Jimmy Emre Mor
Muleka

+ Emre Taşdemir , Adem
4 2 3 1 oynamıyoruz renkdas

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt