Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.260
- 10.458
- 2.413
2 gün önce Çalhanoğlu instagram'dan Galatasaray'ı takibe almış. Sanırım bir kontak kurulmuş.
Aman uzak kalsin Belhanda icin yetersiz diyorsak bu ondan da kötü olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 gün önce Çalhanoğlu instagram'dan Galatasaray'ı takibe almış. Sanırım bir kontak kurulmuş.
8:10 Ryan Donk ADAMDIR
Gelsin burda tinercilere saplasinEverton Menajeri Silva'dan Cenk Tosun'a: "İlk tercihim değilsin, ikinci tercihim de değilsin. Çoğu maçta yedek oturacaksın. Eğer bundan memnunsan ve sıkı antrenman yapacaksan benim için problem olmaz." [Danny Mills / Football Insider]
çöök
O değil de ben Atalay'ı çok beğendim.
Rotasyonda iş yapar diye düşünüyorum.
Ne izledin hacı sen?Butun bakayoko videolarini izledim sabirla
1 Adam bizim istedigimiz hizli cabuk top kesen alip giden bir adam degil bildigin agir hatta donktan daha agir
2 kuvvetli cok kuvvetli ama o boy fizige kivrakligi eksik tabiki
3 elde donk varken ayni tip bir adami neden alalim
sacma geliyor bana bize bennaccer gibi adam lazimdi bu bakayoko gelecekse donk oynasin
Çelimsiz.. Alt yapıda ekmek mi vermiyorlar anlamıyorum..
Hiç fiziki yönden gelişmiyorlar.. üflesen düşer bu veletler.. çoğu da kaybolup gidiyor..
Fiziğini geliştirenler bi şekilde sıçrama yapıyorlar.. örnek Ozan..
Ne izledin hacı sen?
Adam dribbling bile yapıyordu, Donk kadar ağır falan da değil, Chelsea'de girdiği maçlards oyuna kolay küsüyordu temel sıkıntısı orada.
Milanda başarılıydı ama sanırım 35 kağıt ona vermektense 3 orta saha aldılar o parayla.
Şu transferler gelsin her mac rakibin kafasına vura vura şampiyon oluruz.dunku hazırlık macını herkes tekrar izlesin bence hakem net penaltıyı vermezken gülümsüyordu resmen bu sezon bunların kat ve kat fazlası olacak
cünkü yalı cocugu icin ya tamam ya devam sezonu
4 2 3 1 oynamıyoruz renkdasOUT
Diagne - 10 M €
Mitroglou - Free
Ömer - Free
Çipe , Gökay , Atalay , Ozornwafor - Kiralık
IN
Falcao - 2 M €
Bakoyoko - 2 M € Kiralık
Muleka - 1.5 M €
Ertuğrul - Free
Muslera