Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yıldır istiyor Barcelona yani Neymar gittiğinden beri ama serbest kalma bedeli dönemsel olarak düşüyordu keza Griezman'ın istediği maaş da buna bağlıydı, bedel düştükçe daha az ödeyeceklerdi, ilgileri başladıktan sonra transferi 2 yıl sürdü, geçen yıl bitme noktasındaydı ama maaş konusundan dolayı bitmedi.

Yani fesih bedeli odaklı bir transfer olmasına rağmen senin bahsettiğin gibi 1 haftada biten bir mevzu yok ki transfer de davalık oldu Griezmann ile Barcelona ocak ayında anlaştı diye.
Zaten Atletico ile aralarindaki sorun Barça‘nin önceden Griezi ile temasa gectigi iddiasi. Ama bu kadari da dogal, tabi ki önceden yoklama vs yaparsin. Ama sonuc olarak transfer sezonu baslayinca basip parayi da aldilar, kampa da götürdüler.

Bizim de Falcao ile transfer sezonu baskar baslamaz dedikodular cikti ama sonuc sifir.

Neyse, daha fazla uzatmayalIm bu konuyu.

Belhanda'ya hoca ne kadar kızsa da çok seviyor adamı. O yüzden Belhanda'nın satışını unutalım arkadaşlar. 6 numara ve yerli rotasyon alınır orta saha konusu kapanır.

Nedense bunları rakip olarak göremiyorum. Bi sempatim yok değil.
Ne kadar trabzonlu tanidiysam bize düşmandi fenerden daha cok hatta adamların kupasini caldilar yeni baskan gelince aramiz duzeldi diyorlar bunlara mustehak ellerinde patlasin daha cok zevk alicam

Diagne'den gelen parayı genç bonservisli transferlere harcamalıyız diye düşünüyorum.

❌ Diagne
❌ Mitroglou
❌ Atalay (kiralık)

✅ Falcao
✅ Bakayoko (Kiralık)
✅ Muleka
✅ Mehmet Özcan
✅ Ertuğrul Ersoy

Hiç zor değil...

EB477891-3644-4945-960C-11A94F7DAD5B.webp

Belhanda'ya hoca ne kadar kızsa da çok seviyor adamı. O yüzden Belhanda'nın satışını unutalım arkadaşlar. 6 numara ve yerli rotasyon alınır orta saha konusu kapanır.

Ben de öyle tahmin ediyorum renktaş, fatih hocanın bu ortasahayı neden böyle beceriksiz bi adama bırakıyor anlamış değilim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre Mor cok dikkatli ve sabirla hazirlanmali bu formaya ve takima. Fazla agirlik ve sorumluluk yüklenmemeli. Diger kulüplerin ve hocalarin yaptigi hatalari yapmamaliyiz.

Tamam Mor özel yetenek ama özellikle mental acidan pismesi lazim.

Örnegin dün taraftar biraz da abartti, simdi destek verenler 2 gün sonra „topu ayaginda fazla tutuyor yhaaa“ diye isliklarlar. Abarti tepkiler hep zarardir, pozitif anlamda da negatif anlamda da.

Adim adim hazirlanmasi gereken oyuncu emre mor, sabir ve özenle. Bu bir pissin, avrupa kupasi da getirebilir bize 4-5 yil sonra

Kiralık orta shaa almayalım artık seneye hangi birini kadroda tutucaz biz diagneden gelen parayla cyprien alınır

Ben de öyle tahmin ediyorum renktaş, fatih hocanın bu ortasahayı neden böyle beceriksiz bi adama bırakıyor anlamış değilim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maçları izledigine eminmisin?...izlemediysen sampiyonluk maçı olan başakşehir maçını izle sadece ozaman hala beceriksiz diyebilecekmisin.gecen sene belhandanin olmadığı maçlarda pozisyona giremedik.
Hepiniz Fatih hocadan daha iyi biliyorsunuz zaten

Akhisar maçı: Okan mariano lyunduma marcao nagatomo Donk seri belhanda adem Babel Jimmy yedekler: Muslera linnes mitro ozonwofor Selçuk Emre Ömer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt