Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duygu patlaması da mı yaşayamayacağız admin beyArkadaşlar istirham ediyorum atmayın şöyle mesajlar ya. Yani ne katkısı var size (veya bize) bu mesajların? Msj mi kasmak istiyosunuz amaçsız ne olduğu belli olmayan şey. En azından 1 cümle ile yazın anlatmak istediğinizi. Lütfen.
bu ne olm adam tanga giymiş![]()
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk
ahmet bulut sinan enginin yakın arkadaşı
simdi ahmet bulutun instagramina baktim ozgunko denilen herifi de takip etmis. falcao da bu ikisini takip ediyor. ozgun denilen herifte bu ikisini takip ediyor. bu 3ü birseyler ceviriyor yani bu transfer hayirli olsun. muhtemelen ayni masada oturuyorlar veya nerdelerse suan![]()
Bırakın bu kuşlar bu zihniyetlerinde devam etsin.Toz pembe dünyalarında her sene şampiyonluk hayali kursunlar.Nasıl olsa her başarısızlıktan sonra başkanları Fatih Terim'e 2 sallar tüm camianın gazını alır.Biz de Bakayoko mu Wanyama mı diye tartışıyoruz vizyon farkı bu olsa gerek
Biz Avrupa'ya giden her futbolcuyu gururumuz diyerek destekliyoruz. Bu Brezilyalılar ne yapıyor acaba 1000 küsür adam nedir
2019 futbolcu ihracatçıları

aynen keske daha iyi gözükseydibu ne olm adam tanga giymiş
simdi ahmet bulutun instagramina baktim ozgunko denilen herifi de takip etmis. falcao da bu ikisini takip ediyor. ozgun denilen herifte bu ikisini takip ediyor. bu 3ü birseyler ceviriyor yani bu transfer hayirli olsun. muhtemelen ayni masada oturuyorlar veya nerdelerse suan![]()
senlik mesaj topraam nerdesin @Onur Bakıraynen keske daha iyi gözükseydi
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk