Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
simdi ahmet bulutun instagramina baktim ozgunko denilen herifi de takip etmis. falcao da bu ikisini takip ediyor. ozgun denilen herifte bu ikisini takip ediyor. bu 3ü birseyler ceviriyor yani bu transfer hayirli olsun. muhtemelen ayni masada oturuyorlar veya nerdelerse suan :D

Arkadaşlar istirham ediyorum atmayın şöyle mesajlar ya. Yani ne katkısı var size (veya bize) bu mesajların? Msj mi kasmak istiyosunuz amaçsız ne olduğu belli olmayan şey. En azından 1 cümle ile yazın anlatmak istediğinizi. Lütfen.
Duygu patlaması da mı yaşayamayacağız admin bey
Kaldı ki modlar da paylaşıyor
ben buraya 5 yıldır üyeyim mesaj kassam ne olacak kasmasam ne olacak

Falcao..-576x1024.jpeg

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk
bu ne olm adam tanga giymiş

ahmet bulutun instagram takipci sayisi her saniye artiyor bu arada

yagmur camur pazar filan fark etmez milyonlarca taraftar falcaoyu bekliyor resmen

simdi ahmet bulutun instagramina baktim ozgunko denilen herifi de takip etmis. falcao da bu ikisini takip ediyor. ozgun denilen herifte bu ikisini takip ediyor. bu 3ü birseyler ceviriyor yani bu transfer hayirli olsun. muhtemelen ayni masada oturuyorlar veya nerdelerse suan :D

:unsure:

Ekli dosyayı görüntüle 53956

Önceden gülüyordum bunların haline ama artık üzülüyorum gerçekten
Bırakın bu kuşlar bu zihniyetlerinde devam etsin.Toz pembe dünyalarında her sene şampiyonluk hayali kursunlar.Nasıl olsa her başarısızlıktan sonra başkanları Fatih Terim'e 2 sallar tüm camianın gazını alır.Biz de Bakayoko mu Wanyama mı diye tartışıyoruz vizyon farkı bu olsa gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt