- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
falcao hakkında kötü konusanı engelliyorum,kendim konusursam beni de engelleyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah kabul etsin. Kaç kulüp girdiniz?
Aslında mesele hocaları filan değil.mac kaybetmekle kalsalar iyi. oynatacak topculari kalmadi prof dr. abdullah avci'nin bilimsel metodlari sayesinde![]()
Yangin yapmak sadece karsi tarafin elini güclendirir bir ise yaramaz
Yangın için 1 hafta daha var.Önümüzdeki cumaya kadar gereken adamlar alınmazsa yangın yaparızKaynak veya haber başlığı varsa paylaşabilir misin, ben de en başından beri 18 değil 8dir diye düşünüyodum merak ettim.
Walla falcao'ya lafım yok ama onu almak için yetki verilen managerlere ve maliyete karşıyım.Anti-Falcao cu yokmu ya hiç
Walla falcao'ya lafım yok ama onu almak için yetki verilen managerlere ve maliyete karşıyım.
O managerler kulüp içine girmemeli.
Kargaları bitirdiler sıra bize geldi.
onlarin en büyük hatasi kalmasi gereken adamlari yollayip, yollamasi gerekn adamlari tutmasiydiAslında mesele hocaları filan değil.
3 sene önce managerlerin oyuncağı oldular.
O günden beri toparlanamadilar.
Aynı hatayı biz yapıyoruz.
Ahmet bulut ve mendes'in eline düşersek eğer bizim sonumuz daha da kötü olabilir.
Hocam cok gec artik o tarafin eli baya guclendi bizi tabiri caiz ise bedelsiz gelecek adam yerine hoplatacaklarYangin yapmak sadece karsi tarafin elini güclendirir bir ise yaramaz
ronaldo 34 yasinda reis, bu isler sadece yasa bakmiyor34 yaşına girecek adam yaw
Bu maliyetlere nasıl herkes okey çekiyor ilginç