Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco da 1 yıllık sözleşmesi var 8-9 m euro'ya yakın net ücret alacak o kadar para düşkünü biri olsa seneye sözleşmesi bitene kadar parasını alıp boşa çıktıktan sonra gideceği takımdan yüksek miktarda imza parası koparabilme ihtimali olabilirdi. Ayrıca benim düşüncem futbolu seviyor elbette gelirse gene maliyetli olacak ama en azından oynamak için gelecektir.

Birde futbola aç olduğunu düşünüyorum geçen sene son haftaya kadar küme düşmeme mücadelesi verdi bir de işin ucunda şampiyonlar liginde tekrardan oynamak var zaten şu an Fransa da kaldığı taktirde 1 kupa bile kazanmayacak önünde PSG gibi bir bütçe devi var.

Ahmet Bulut'u filan Monaco kulübünü ikna etmek için gönderdiyse Falcao işi çok uzun zaman önce bitmiştir bizim üzerimizden reklam yapsa da Avrupa alabileceği ücret bizim vereceğimiz ücretin 3-4 kat aşağısı olur vergi sisteminden dolayı da bence açık ara biz favoriyiz
Adam.monacoya gittiginden beri kurudu monacoda taraftar yokki heyecan yokki psg sampiyon olcak ikinci kim denen bir lig burda falcao kral olur

bu seneki parcalıyı cok begendim almayı dusunuyorum ama nef denen çöplere 3-5 kurus icin sponsorluk verirlerse yazık derim.

Bakayoko işi de bu hafta belli olur dediler
İnşallah ikisini birden cumaya kadar açıklarız

Adam.monacoya gittiginden beri kurudu monacoda taraftar yokki heyecan yokki psg sampiyon olcak ikinci kim denen bir lig burda falcao kral olur
Güney Amerikalı futbolculardan böyle sakinliği seven 1 tane adam yoktur Suarez filan maçta kendini kaybedip adam ısırıyor zaten kendi ülkelerindeki tribüne en yakın ülke Türkiye'dir bu kadar futbola tutkuyla bakılan Avrupa'da başka ülke yoktur.

salı günü albayrak: falcaoya teşekkür ederim, ahmet buluta teşekkür, mendese teşekkür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt