- 27 Ocak 2010
- 139.721
- 106.108
- 5.648
vasfi acaba napiyodur suan
Kalktım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vasfi acaba napiyodur suan
mensah daha çok 8 10 onun olacağını sanmamFalcao işi bitti. Yani kendisi Galatasaray ımızın yeni golcüsü. 2.golcü ve orta saha 6 numara oyuncusu için Diagne satışı yapılacak ve oda istenilen bonservisin altında bir değerle satılır. Büyük bir ihtimal orta sahaya Kayseri den Mensah olur. Kayseri ye 2 genç oyuncu kiraya verilebilir. Atalay ve Gökhan gibi. Genç golcü de Samatra olur. Diagne den gelen para ile o alınır. . Bir duyum değil kendi yorumumdur.
Falcao gelmezse Cavani keser hocamLan cenki nasıl beğenmiyorsunuz. Süper ligin üstünde bir forvet zaten birde yerli üstelik pl yaz idmanını da yedi. Müthiş olur bize

Ahmet denizci ne zaman banlanacak merak ediyorumUlen basında Falcaonın alternatifi hazır tutuluyor haberini görüp bunu yazmışsın,sanki yeni bir şey diyor gibi de havalara girmiş :d
Yav
Cenk'in kumaşı iyidir lafım yok.Ama geçen sezonu aşırı kötü 90 dakika oynadığı maç sayısı 5.Lan cenki nasıl beğenmiyorsunuz. Süper ligin üstünde bir forvet zaten birde yerli üstelik pl yaz idmanını da yedi. Müthiş olur bize
Kardeş güldürmüyorsun söyliyim. Biraz daha çalış kolpa olaylarına.Ne garipsin ya Ahmet bulut neden Türkiye'ye geldi ben onun detayını yazıyorum surec hakkında bilgi veriyorum Ahmet Bulut'un Türkiye'ye geldiğini 5 yaşındaki çocukta biliyor monaconun nasıl yola getirildiğini anlatıyorum nerden duydun bunu neyse ya size didirowakilere zulfo ağalar gaddar kerimlerle inanın burda