Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao işi bitti. Yani kendisi Galatasaray ımızın yeni golcüsü. 2.golcü ve orta saha 6 numara oyuncusu için Diagne satışı yapılacak ve oda istenilen bonservisin altında bir değerle satılır. Büyük bir ihtimal orta sahaya Kayseri den Mensah olur. Kayseri ye 2 genç oyuncu kiraya verilebilir. Atalay ve Gökhan gibi. Genç golcü de Samatra olur. Diagne den gelen para ile o alınır. . Bir duyum değil kendi yorumumdur.

Everton da cenk i bize kiralamak icin hazırda bekliyordu zaten.Belki vermeyecekler cenki o zaman kimi alacaklar?

Falcao işi bitti. Yani kendisi Galatasaray ımızın yeni golcüsü. 2.golcü ve orta saha 6 numara oyuncusu için Diagne satışı yapılacak ve oda istenilen bonservisin altında bir değerle satılır. Büyük bir ihtimal orta sahaya Kayseri den Mensah olur. Kayseri ye 2 genç oyuncu kiraya verilebilir. Atalay ve Gökhan gibi. Genç golcü de Samatra olur. Diagne den gelen para ile o alınır. . Bir duyum değil kendi yorumumdur.
mensah daha çok 8 10 onun olacağını sanmam

Cenk iyidir ama Falcao isminin altında ezilir zaten geçmişi bjk nedeniyle mimli.3. hatasında tepki görür ayrıca cenk 1 yıldır toplasan kaç maça çıktı ki gelip bizde şov yapsın.

Maaşa da 3 milyon demiş kiralama bedeli de cabası :D

Yarın akşama kadar beklemekte fayda var eğer gelişme olmaz ise bence olumsuz durum var demektir

Ayrıca M. Topal ve Bursadan stoper Ertuğrul da rotasyon için alınabilir. Ahmet Çalık Ömer Bayram İsmail Çipe kesinlikle gönderilir

Hadi bismillah, safları sıklaştıralım bu hafta. Güzel haberlerle sevinmek dileğiyle.

Cenk kimdir Allah aşkına bir yıllık maliyeti olan 5.5 milyon euro vereceksin.Ne alabilirsin, ne de alsan bile satabilirsin.

Bize iki forvet ve bir ortasaha yeterli
Ben bunların iki forvet oyuncusu kadroya katacağını düşünmüyorum
Bir forvet bir ortasaha gelir,diagne veya mitrioğlundan biri kalır düşüncesindeyim

şu forvet ve orta saha işi bağlansa da artık geriye yaslanıp ligi beklesek yaw.

günaydin cümleten

Lan cenki nasıl beğenmiyorsunuz. Süper ligin üstünde bir forvet zaten birde yerli üstelik pl yaz idmanını da yedi. Müthiş olur bize
Cenk'in kumaşı iyidir lafım yok.Ama geçen sezonu aşırı kötü 90 dakika oynadığı maç sayısı 5.

Aynı şey değil belki ama Sneijder sonrası belhandaya yapılanlar daha tazeyken böyle bir macerada Cenk'i harcamak mantıklı gelmiyor bana.Hele bahsedilen paralara yazık günah

Ne garipsin ya Ahmet bulut neden Türkiye'ye geldi ben onun detayını yazıyorum surec hakkında bilgi veriyorum Ahmet Bulut'un Türkiye'ye geldiğini 5 yaşındaki çocukta biliyor monaconun nasıl yola getirildiğini anlatıyorum nerden duydun bunu neyse ya size didirowakilere zulfo ağalar gaddar kerimlerle inanın burda
Kardeş güldürmüyorsun söyliyim. Biraz daha çalış kolpa olaylarına.

Screenshot_2019-08-05-09-14-52-523_com.instagram.android.webp

Garry Rodriguesin beğendiği paylaşım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt