Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Diagne bonservisi falcao yıllığı09:09 olayı "Diagne gidiyor , Falcao geliyor" gibi kokuyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne bonservisi falcao yıllığı09:09 olayı "Diagne gidiyor , Falcao geliyor" gibi kokuyor...
Renkdaş Bayern maçı sonrası sinirli anına denk gelmişsindir. Real maçı sonrası bağrına basmıştır Sponsor Ali'yi. Kaldı ki ben daha konu Fenerbahçe olduğunda objektif olabilen, akıl mantık çerçevesinde kalabilen Fenerli görebilmiş değilim.
a.selam rtasselamlar
O adam için gssözlükte bir şey yazılmıştı bulursam atacam burayaBu Cem Dizdar niye hep boş yapıyor, hiç bi şeyden memnun olmaz mı bir insan. Yazıcı transferinden gene kendince masallar anlatıyor
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu Cem Dizdar niye hep boş yapıyor, hiç bi şeyden memnun olmaz mı bir insan. Yazıcı transferinden gene kendince masallar anlatıyor
Böyle pessimist ve negatif bir insanı neden trtye çıkarırlar. Adam kendini herkesten üstün görüyor. Şöyle bir ermanla falan çıksada rezilliğini görsek.Bu Cem Dizdar niye hep boş yapıyor, hiç bi şeyden memnun olmaz mı bir insan. Yazıcı transferinden gene kendince masallar anlatıyor
“sorun burda değil, başka bir yerden bakmak lazım, ben başka bir şey anlatıyorum” deyip bir türlü o başka şeyin ne olduğunu anlatamayan adam.Bu Cem Dizdar niye hep boş yapıyor, hiç bi şeyden memnun olmaz mı bir insan. Yazıcı transferinden gene kendince masallar anlatıyor
o hep öyle dengesiz birazBu Cem Dizdar niye hep boş yapıyor, hiç bi şeyden memnun olmaz mı bir insan. Yazıcı transferinden gene kendince masallar anlatıyor
valla kalmasın yeterfalcao bayramdan sonraya kalır.