Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renkdaş Bayern maçı sonrası sinirli anına denk gelmişsindir. Real maçı sonrası bağrına basmıştır Sponsor Ali'yi. Kaldı ki ben daha konu Fenerbahçe olduğunda objektif olabilen, akıl mantık çerçevesinde kalabilen Fenerli görebilmiş değilim.

Kendisi baya apolitik biri ama bu ise baya baya siyasi bakiyor (cok var boyle)

Olayin bi macla ilgisi yok :)

Bu Cem Dizdar niye hep boş yapıyor, hiç bi şeyden memnun olmaz mı bir insan. Yazıcı transferinden gene kendince masallar anlatıyor

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cem Dizdar i abileri karakoyde gezmeye gitcez diye kandırmış, malum yere gidince çocuk olduğu için kapıdan içeri almamislar. O yüzden tramva içinde hala.

Merhaba arkadaşlar,
Gsc yi cok cok uzun zamandır takıp edıyorum Lincoln Sneider vs. hepsınde sevincini sizinle beraber bende yaşadım.Ama en sıkıntılı yorucu transfer sürecinin Falcao olduğunu düşünüyorum.Taraftar olarak bildiğin kafayı yedik. İnşallah ilk mesajımla Falcaonun geldiği hafta olur:)

Bu Cem Dizdar niye hep boş yapıyor, hiç bi şeyden memnun olmaz mı bir insan. Yazıcı transferinden gene kendince masallar anlatıyor

Böyle pessimist ve negatif bir insanı neden trtye çıkarırlar. Adam kendini herkesten üstün görüyor. Şöyle bir ermanla falan çıksada rezilliğini görsek.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

“sorun burda değil, başka bir yerden bakmak lazım, ben başka bir şey anlatıyorum” deyip bir türlü o başka şeyin ne olduğunu anlatamayan adam.
teknik taktik soruluyor, ben başka bir yerdeyim diyor.
4-3-3 bu takım için doğru mu? deniliyor.
sorun dizilişte değil başka bir yerde, bunu anlatamıyoruz insanlara diyor.
transfer soruluyor, sorun transferde değil sorunun kaynağı bu değil, sorunun kaynağı başka yerde, benim derdim bu değil diyor.

kendi üslubuyla soralım o zaman. senin derdin ne be adam? teknik bilmezsin, taktik bilmezsin, transferden anlamazsın, futbolcuları tanımazsın, günümüz dünya futbolunu takip etmezsin, sana gelen eleşirilere köpürürsün, moderatörü azarlarsın.

acilen hıncal ve ekibine katılmalı, 60’lı 70’li yıllar kadrosu dolu, 80’leri kendisine versinler, sabah akşam benim derdim gordon milne değil, metin-ali-feyyaz’ı konuşmuyorum başka şey anlatıyorum ben deyip dursun.

buyur bunu yamıştı

Abdullah Taşan abim buralarda mı?Çok özlemişim forumu. Bu foruma 10 seneden fazladan önce üye olmuştum.Gençliğin verdiği çılgınlıklar ban yememe sebep olmuştu.Baya özledim forumu.Cezalı görünüyorum ama yazabiliyorum.Adminler tekrar banlarsada canları sağolsun

Benim bildigim programlar var ayarliyorsun otomatik her sabah mesela saat 09:00 da mesaj atiyor. Bunu bilerek 09:09 yapmislar sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt