Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao bu hafta bitmiyorsa vazgeçmek lazım sonra yönetim transfer yapamıyor az zaman kalınca

TRT yi açıp bunun programında sunucuya üzülüyorum gerilip kapatiyorum bu nasıl program adama soru soruluyor cevap ters acilen değişmesi lazım bu yorumcunun

Bu Cem Dizdar niye hep boş yapıyor, hiç bi şeyden memnun olmaz mı bir insan. Yazıcı transferinden gene kendince masallar anlatıyor

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cem Dizdar, Hıncal Uluç gibi tipler loserdır. Kronik betadırlar ve asla alfa olamayacakları gerçeği bünyelerine ağır geldiğinde hayatlarını hater olarak geçirirler.

Benim bildigim programlar var ayarliyorsun otomatik her sabah mesela saat 09:00 da mesaj atiyor. Bunu bilerek 09:09 yapmislar sanki.
Bilerek olduğu çok açık.

Zamanında sol beke güneş doğan paylaşımın da kasıtlı olması gibi.

Bu transfer olmazsa o zaman görücem bu çıkıp da sürekli umut pompalayan yönetimin sonunu.

Ben bu kadar uzayan hiçbir transferimizin gerçekleştiğini hatırlamıyorum açıkçası, inşallah yine Diagne gibi panik transferi yapmayız. Falcao'nun alternatifi de Cenk olamaz kesinlikle. Bence iyi oyuncu ama bize a sınıfı bir santrafor lazım artık.

Geriye doğru 5 6 gün gittim. Sadece bir kere 09:01 olmuş diğerleri tam 9’da. Hatta buna bile bir anlam yükleyen olmuş.

0E1B3918-743C-4264-A418-EEDFBEB9487E.webp

Bu arada bizim sosyal ekip bos is hic yapmaz 09 09 net isaret

Ama cok buyuk ihtimal kendi aralarinda milleti trolluyorlarddir acaba fark edeceklermi diye

Bilerek olduğu çok açık.

Zamanında sol beke güneş doğan paylaşımın da kasıtlı olması gibi.

Bu transfer olmazsa o zaman görücem bu çıkıp da sürekli umut pompalayan yönetimin sonunu.

Liseliler kıs kıs gülmüyorsa hiçbirşey bilmiyorum..

Bu asalak yönetime o liseli akbabalar saldırmıyorsa bunun nedeni taraftar korkusu ..

Salaklar çok ifşa ettiler süreci hiç iyi yönetemediler...

Hele diagne denen alien kalıp maraba derse yandılar

Günaydın.Temizce delirmemizi sağlayan herkese teşekkürü borç bilirim.

Tavsiye.....

3-5 gün falcao konusuna takılmayın bence. Kafayı sıyıracak yoksa bazıları.

Gelirse gelir bu süre içinde herhalde artık buluta inanırsak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt