Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
falcao bu hafta bitmiyorsa vazgeçmek lazım sonra yönetim transfer yapamıyor az zaman kalınca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
falcao haber falco götzden alınır
qolpa zaten yavonyekurudan sonra ilk kez ahmet bulutu tutturdu sanmıyorum bir şey bildiğini
Cem Dizdar, Hıncal Uluç gibi tipler loserdır. Kronik betadırlar ve asla alfa olamayacakları gerçeği bünyelerine ağır geldiğinde hayatlarını hater olarak geçirirler.Bu Cem Dizdar niye hep boş yapıyor, hiç bi şeyden memnun olmaz mı bir insan. Yazıcı transferinden gene kendince masallar anlatıyor
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilerek olduğu çok açık.Benim bildigim programlar var ayarliyorsun otomatik her sabah mesela saat 09:00 da mesaj atiyor. Bunu bilerek 09:09 yapmislar sanki.
Bilerek olduğu çok açık.
Zamanında sol beke güneş doğan paylaşımın da kasıtlı olması gibi.
Bu transfer olmazsa o zaman görücem bu çıkıp da sürekli umut pompalayan yönetimin sonunu.
bi anlam var. 9 dk geçikme çok.Geriye doğru 5 6 gün gittim. Sadece bir kere 09:01 olmuş diğerleri tam 9’da. Hatta buna bile bir anlam yükleyen olmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 54091
Geriye doğru 5 6 gün gittim. Sadece bir kere 09:01 olmuş diğerleri tam 9’da. Hatta buna bile bir anlam yükleyen olmuş.
![]()