Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
bisey paylasmamis kiAhmet Bulutun hikayesine bakıulırsa Falcao hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bisey paylasmamis kiAhmet Bulutun hikayesine bakıulırsa Falcao hayırlı olsun
Kendi paramizla birlikte 20ye yakın ayakbasti parası alırız inşallah yine rengimAzmış. Biz sanki fener elenince 15 filan alıyorduk.
Bakayoko skills ;
11 i koyması mitroglou nun gideceğini gösteriyor ama 9 u koyması ilginç falcao gelecek diye bekliyoruz o olmazsa gelecek başka forvet de 9 u alabilir ben hocanın babeli forvet olarak düşündüğünü anlıyorum bu durumdan9 u almasına izin vermeyin sakın,falcao giyecek inşallah
Bu videolara bakinca mustafa zarp gibi 1 sezon parlayip sönenlere benziyor. Korktum.
İnşAllah emmoğlu.Kendi paramizla birlikte 20ye yakın ayakbasti parası alırız inşallah yine rengim
Bizimkiler araplara itelemek istedi, o da gitmiyorum dedi, ki bunu da normal karsiliyorum.Adam gidecekken taraftara inat kaliyorum aciklamasi yapti bundan yaklasik bir ay önce. Yani evet.
Merhaba :-)
Atatürk : Beni bu menşından çıkarın.Birisi su Ahemet Buluta soylesin saclarini yapsin. Atam butun resimlerinde elektirik carpmis gibi.
Merhaba :-)