Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakayoko haberleri artar olumlu şekilde insallah

9 u almasına izin vermeyin sakın,falcao giyecek inşallah
11 i koyması mitroglou nun gideceğini gösteriyor ama 9 u koyması ilginç falcao gelecek diye bekliyoruz o olmazsa gelecek başka forvet de 9 u alabilir ben hocanın babeli forvet olarak düşündüğünü anlıyorum bu durumdan

Bakayoko gelsin falcao gelmese de olur hatta diagne bile kalabilir devre arasi satariz mitroyu gonderip sturridge falan kovalar bir kac rotasyon oyuncusu daha kadroya dahil eder isi bitiririz.

Adam gidecekken taraftara inat kaliyorum aciklamasi yapti bundan yaklasik bir ay önce. Yani evet.
Bizimkiler araplara itelemek istedi, o da gitmiyorum dedi, ki bunu da normal karsiliyorum.

Sorun tarafarda degil, Cagne'nin satilacagini medyaya servis eden yöneticilerde.

Asil onlar bu transferi zor durumda biraktilar.

Sampiyonluk kutlamasinda yok diye aspor'da bangir bangir bagirdilar "diagne satilacak" diye.

Bir allahin kulu da cikip demedi yönetimden "oyk öyle bir sey" falan diye.

Bence Cenk Tosun falan imkansız. Asıl forvet olarak gelirse gelir yoksa Falcao'nun arkasında duracağım diye gelmez adam. Hem de Beşiktaş camiası tarafından çok seviliyor. Yedek kalma sevdasına 20 milyona yakın Beşiktaşlı ile de papaz olmak istemez. 11 oyuncusu olacaksa gelir Cenk bu saatten sonra Türkiye'ye.

D_w4tKbXoAAGJyI.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt