Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salı ya da çarşambaya kadar açıklanır diyor veli

Taraftar bukadar ugrasmayacakti aga adamla. Taraftar adamin paylastigi her foto altinda bokladi herifi, her foto altinda hakaretz etti, dalga gecti. Adamda Arabistana gitmemeye karar verdi.

Yönetim transfer politikasi ile rezildi gecen sene. Ama bu taraftari masum yapmaz, adaptasyon sorunu yasadigi takimda 12 macta 10 gol atti. Galatasaray 8 puanlik farki kapadi bu sürecte. Bonservisi ile alsan 20 milyon ödeyecegin Slimani koskoca ilk yari bir tane gol atti, bukadar üzerine gidilmedi. Su adam ile bukadar ugrasilmasi hem degerini düsürdü, hemde taraftara inat adam hazir gidecegi ülkeye gitmedi.

Bukadar piyasasinin düsürüldügünden sonra, Sampiyonlar Liginde üstün bir performans göstermeden, avrupaya tatmin edici bir rakama gitme sansi yok.

Biz almasaydik kasimpasadan ayni trez gibi pl de yapabilirdi. Arabistana da gidebilirdi.

Bu kisima katilirim.

Yaw diagne şampiyonluk törenine çıkmak zorunda mı adam elinden geleni yaptı Rize de şampiyonluk golünü attı belki erkek tatile çıkmak istemiştir tören gereksiz gelmiş olabilir. Takımdan ayrılmazsa seneye yine 20 üstü gol atar

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

evet

rize golü dışında bir bok yemedi

kendisi hem kötü hem ahlaksız

eren de kalsa zaten 15i bulurdu bu takımla adam az sürede 7 gol atmış devre bitmeden üstelik penaltısız

diagneyi kim ne yapsın allah aşkına

yok taraftar şöyle yapmış da böyle yapmış da

adama bize giren kazık kadar teklif gelmiyor belli işte

yoksa diagnenin önüne parayı at değil arabistan somaliye bile gider

o karakterde bir adam zaten

Dün bi arkadaş yazmıştı.Diagne transferi bitmiş olabilir.Açıklanmama sebebi ise Falcao transferinde Monaco'nun Diagneden gelen paraya sulanma ihtimali demişti.Katılıyorum çok doğru bi yorum.
Hatta monaco da yeni forveti almis ama falcaoyu bedava vermemek icin açıklamıyorlarmış. Insanlar iyice kafayi yedi.

alin size 14 yabancılı mis gibi kadro

1767713_Galatasaray_SK.jpg

Bayernsaray AŞ

Acilen bakirkoye gitmelisin, ruhu'haleyiyetini iyi gormuyorum ahmet kardes

Bosver bu duyum isi senin isin degil

Git okey filan oyna arkadaslarinla, manirmta yap, temiz havaya cik

La birseylerle ugrasmak istiyor

Ac bi troll sayfa kuslarla ugras

Kib ahmetim

Adam zaten troll çözemediysen şimdiye kadar :D

İsim vermeyeyim ama birinden şüpheleniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt