- 18 Temmuz 2009
- 82.368
- 240.977
- 5.263
Şu transfer dönemi bitse de ilgi orospularından kurtulsak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman DOS almadan yolumuza devam edeceğizFalcao gelsin, Diagne yedegi olsun benim icin no problem : )
Şampiyonlar liginde şöyle bir durum var normal şartlarda grup aşamasından sonra çok güçlü rakipler gelecek zaten çeyrek finale kalabilirsek yarı finale de kalabilme potansiyeline sahip oluruz hayırlısıyla şu transferler gerçekleşsin de ondan sonra önümüze bakarız bunlardan önce ama ligi almak şart 3 sene üst üstte şampiyonluk rakiplerin psikolojilerini ve ekonomilerini bitirirSen imparatoru hiç tanımamışsın
Yaw diagne şampiyonluk törenine çıkmak zorunda mı adam elinden geleni yaptı Rize de şampiyonluk golünü attı belki erkek tatile çıkmak istemiştir tören gereksiz gelmiş olabilir. Takımdan ayrılmazsa seneye yine 20 üstü gol atar
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam zaten troll çözemediysen şimdiye kadar
İsim vermeyeyim ama birinden şüpheleniyorum
Linnes, Belhanda, Yunus ilk tercihlerim olur.O zaman DOS almadan yolumuza devam edeceğiz
Mutlaka birini satmak lazım
o kişide belhanda olmalı benceO zaman DOS almadan yolumuza devam edeceğiz
Mutlaka birini satmak lazım
Adam zaten troll çözemediysen şimdiye kadar
İsim vermeyeyim ama birinden şüpheleniyorum
İnşallahMitroglou gitti diyorlar
Abdürrahim Albayrak'ın muhteşem transfer stratejisini biliyosundur.Asıl istediği oyuncuyu fiyat yükselmesin diye sona saklıyor.Bunu yapan adamdan her şeyi beklerim ben.Falcaoya karşılık takasta otobüs teklif etse yadırgamamHatta monaco da yeni forveti almis ama falcaoyu bedava vermemek icin açıklamıyorlarmış. Insanlar iyice kafayi yedi.
raporlandıŞu transfer dönemi bitse de ilgi orospularından kurtulsak.
Şöyle gün ismi veriyimde daha ciddi gözüksünVeli Yigit: Sali veya Carsamba Falcao aciklanacak
yozgatlımı ?