Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeter ki oyuncu bize gelmeye ikna olsun. ondan sonra yıllık 1,5 m euro'ya bile kiralayabiliriz.
tabii oyuncunun seri gibi dik durması gerekecek.
yani "ben galatasaray'a gitmek istiyorum" diyebilecek.
transfer işi oyuncuda biter.
(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)

5 Ağustos 2019 16:50 · gurrpegi

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen imparatoru hiç tanımamışsın
Şampiyonlar liginde şöyle bir durum var normal şartlarda grup aşamasından sonra çok güçlü rakipler gelecek zaten çeyrek finale kalabilirsek yarı finale de kalabilme potansiyeline sahip oluruz hayırlısıyla şu transferler gerçekleşsin de ondan sonra önümüze bakarız bunlardan önce ama ligi almak şart 3 sene üst üstte şampiyonluk rakiplerin psikolojilerini ve ekonomilerini bitirir :D

Yaw diagne şampiyonluk törenine çıkmak zorunda mı adam elinden geleni yaptı Rize de şampiyonluk golünü attı belki erkek tatile çıkmak istemiştir tören gereksiz gelmiş olabilir. Takımdan ayrılmazsa seneye yine 20 üstü gol atar

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çıkmaz zorunda takımdan ayrı takılamaz sokarım onun triplerine. 20 Maç kaleyi boş bırak yuvarlayamaz o kazma

Yalniz bu transferlerde gelirse hocanin hicvir bahanesi yok

Gumbur gumbur oynayan bir Galatasaray istiyoruz arkadasss

Eski msjlarimdan gorursunuz azili ftciyimdir ama artik yeter gumbur gbur oynayan bir Galatasaray izlemek hakkimiz soke soke aliriz

Hatta monaco da yeni forveti almis ama falcaoyu bedava vermemek icin açıklamıyorlarmış. Insanlar iyice kafayi yedi.
Abdürrahim Albayrak'ın muhteşem transfer stratejisini biliyosundur.Asıl istediği oyuncuyu fiyat yükselmesin diye sona saklıyor.Bunu yapan adamdan her şeyi beklerim ben.Falcaoya karşılık takasta otobüs teklif etse yadırgamam

O değil de' deplasman forması tanıtılmadı. Buda ne demek?
ya akşam gelir, yada büyük sürpriz bekliyor bizi, hem forma hem oyuncu diye düşünüyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt