- 4 Ağustos 2009
- 91.282
- 72.951
- 5.358
Cagne kalacaksa kendisine sahip çıkmak boynumuzun borcu.Bakayoko gelsin Cakne 50 gol atar relax
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cagne kalacaksa kendisine sahip çıkmak boynumuzun borcu.Bakayoko gelsin Cakne 50 gol atar relax
Diagne guzellemeleri başlamış az kaldı 1 hafta sonra daha fena olacak
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
KimNerden alıyormuş bu bilgileri klasik twiter faniydi
Kalmaya karar verdim çünkü benim hakkımda çok fazla konuşuyorsunuz.
dedi
Bak işte böyle yapınca geri plana düşersin benceokan kocuk transferini tutturan kim rakamlarına kadar buradan alper altuna 10 gün önce ismini veren kim rakamları bonservisini eline alacak imza parası vericez diyen kim basından önce eski twetlerime bak mesanın gelmiycek diyen kim ilk önce seriyi italyan basınından 2 saat önce hayırlı olsun diyen kim twette falcaoyu kaç gündür ısrarla kesin gelecek diyende ben daha neyi ispatliycam acaba
Küfür yemekten niye bu kadar hoşlanıyorsun ? Git Antuda takıl hadi.

Cagne kalıyor, falcao valenciaya gidiyor.
Sen adamsın reis duyumcular senin çükünü yesinokan kocuk transferini tutturan kim rakamlarına kadar buradan alper altuna 10 gün önce ismini veren kim rakamları bonservisini eline alacak imza parası vericez diyen kim basından önce eski twetlerime bak mesanın gelmiycek diyen kim ilk önce seriyi italyan basınından 2 saat önce hayırlı olsun diyen kim twette falcaoyu kaç gündür ısrarla kesin gelecek diyende ben daha neyi ispatliycam acaba
2 Eylüle kadar küfür etmicem sana![]()
Renktaş o zaman Fatih Terim'in kadro değişimi yaz transfer döneminde de devam edecek açıklaması nerde kaldı? Gitti Onye geldi Babel, gitti Ndiaye geldi Seri ve gitti Fernando geldi Bakayoko... Ne anladım ben bu işten misali. O yüzden Diagne ve Mitro'ya katlanmak zorunda değiliz, Falcao olmasa da kaliteli bir forvet hattı şart CL de. Geçen seneden ders almazsak ne anlamı kalır ki. FB güçlendi bu sene, TS kadroyu oturttu. Bu sene işimiz kolay değil velhasıl, biz de güçlenmeliyiz lig ve CL için her açıdan.Bakayoko gelsin falcao gelmese de olur hatta diagne bile kalabilir devre arasi satariz mitroyu gonderip sturridge falan kovalar bir kac rotasyon oyuncusu daha kadroya dahil eder isi bitiririz.
"Gitmek istediğim yere kendim karar veririm. Benim hakkımda çok konuşuyorsunuz. Arabistan'a gitmiyorum. Anladınız mı?"Kalmaya karar verdim çünkü benim hakkımda çok fazla konuşuyorsunuz.
dedi