Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan kocuk transferini tutturan kim rakamlarına kadar buradan alper altuna 10 gün önce ismini veren kim rakamları bonservisini eline alacak imza parası vericez diyen kim basından önce eski twetlerime bak mesanın gelmiycek diyen kim ilk önce seriyi italyan basınından 2 saat önce hayırlı olsun diyen kim twette falcaoyu kaç gündür ısrarla kesin gelecek diyende ben daha neyi ispatliycam acaba
Bak işte böyle yapınca geri plana düşersin bence
Ben sana bir şey ispatla demiyorum renktaş
Haberlerini paylaş yine
Haberlerin çıktıkça millet senin bir şeyler bildiğini bir yerlerden haber aldığını anlar zaten
Ama ben bildim , ben söyledim , ilk benden duydunuz gibi laflar bana biraz garip geliyor bunu söylüyorum
Ayrıca sen kaynağını modlara bildirdiysen ve onaylanmışsa zaten inanırız renktaşım.
yine sadece tavsiye..

Bu gidişle ceza bitene kadar iyi ve başarılı bir planlama olmazsa takım kiralık ağırlıklı olacak

Cagne kalıyor, falcao valenciaya gidiyor.
ibrahim-tatlises_1681884.gif

okan kocuk transferini tutturan kim rakamlarına kadar buradan alper altuna 10 gün önce ismini veren kim rakamları bonservisini eline alacak imza parası vericez diyen kim basından önce eski twetlerime bak mesanın gelmiycek diyen kim ilk önce seriyi italyan basınından 2 saat önce hayırlı olsun diyen kim twette falcaoyu kaç gündür ısrarla kesin gelecek diyende ben daha neyi ispatliycam acaba
Sen adamsın reis duyumcular senin çükünü yesin

Bakayoko gelsin falcao gelmese de olur hatta diagne bile kalabilir devre arasi satariz mitroyu gonderip sturridge falan kovalar bir kac rotasyon oyuncusu daha kadroya dahil eder isi bitiririz.
Renktaş o zaman Fatih Terim'in kadro değişimi yaz transfer döneminde de devam edecek açıklaması nerde kaldı? Gitti Onye geldi Babel, gitti Ndiaye geldi Seri ve gitti Fernando geldi Bakayoko... Ne anladım ben bu işten misali. O yüzden Diagne ve Mitro'ya katlanmak zorunda değiliz, Falcao olmasa da kaliteli bir forvet hattı şart CL de. Geçen seneden ders almazsak ne anlamı kalır ki. FB güçlendi bu sene, TS kadroyu oturttu. Bu sene işimiz kolay değil velhasıl, biz de güçlenmeliyiz lig ve CL için her açıdan.

Kalmaya karar verdim çünkü benim hakkımda çok fazla konuşuyorsunuz.

dedi
"Gitmek istediğim yere kendim karar veririm. Benim hakkımda çok konuşuyorsunuz. Arabistan'a gitmiyorum. Anladınız mı?"

Demiş.

Şimdi soruyorum Bakayoko'nun kıçına teneke bağlayan bir Chelsea taraftarı var sosyal medyadan çok net belli oluyor.Galatasaray kulübü bu yorumlara bakıp almaktan vaz mı geçiyor?Ya da oyuncu yorumlara bakıp ''aa gitmiyorum lan'' mı diyor böyle bir açıklama mı yaptı?

Artık yapılan beceriksizlikleri tamamen taraftara yıkmaktan vazgeçin.Karakteri bozuk bir insanı transfer etmişiz ve eminim ki bu adam şu an gitmek için el altından para istiyordur.

Şu lanet transfer dönemi bitse artık da madam değil adam gibi cimbomlu kardeşlerimiz ile sohbet edebilsek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt