Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maillot Home Match 2019-20

5bfe75eb43a5a_407350b.jpg
Almayi düsünüyorum

Benim tahminle bu hafta olacak gelismeler:

1. Mitroglu ayrilacak, dis basinda Leganes, Lecce, Nantes istiyor yaziyordu.
2. Falcao dan olumlu/olumsuz haber gelecek
3. Ingiltereden olumlu haber bekliyorum

Haftayada

Diagnenin durumu netlesir.

Anlamadigim baska bir konu ise, Falcao transferi icin neden bir menajer (ahmet bulut) görevlendiriliyor?

Sonucta sen gidip siradan bir adam getirmiyorsun, world class adam aliyorsun.

Burada bence baskanin ta kendisi gidip, Monaco yetkilileriyle konusup, bu isi direk baglamaliydi. En azindan olma ihtimali vs var mi yok mu direk ögrenilmeliydi.

Bu sebepten dolayi da asiri zaman kaybediyoruz. Menajer Monaco yönetimiyle konusuyor, sonra geliyor bize anlatiyor, bizimkiler baskana anlatiyor, baskan yönetim kuruluyla istisare ediyor, ÖLME ESSEGIM ÖLME!

Ciddi cevap verecek varsa sevinirim.Biz neden monaconun forvet almasını bekliyoruz?

Bu adam zaten cezalı değil mi ilk lig maçını kaçırıyor.İkincisine daha 12-13 gün var.Biz o zaman 15 gün daha bekleyecek miyiz?2. maçtan sonra mı alacağız falcaoyu
Bonservis istiyorlar, hem.mevkiiyi doldurmak istiyorlar.
Dolduramazlarsa elde tutacaklar.
Doldurup istedigi bonservisi alamazlar, yine elde tutacaklar.

Biz napicaz bilmiyorum.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim tahminle bu hafta olacak gelismeler:

1. Mitroglu ayrilacak, dis basinda Leganes, Lecce, Nantes istiyor yaziyordu.
2. Falcao dan olumlu/olumsuz haber gelecek
3. Ingiltereden olumlu haber bekliyorum

Haftayada

Diagnenin durumu netlesir.
Isin en vahim yani da ne olur biliyor musun:

1. Mitroglou gider
2. Falcao transferi yatar
3. Diagne antrenmanlara katilmaz.

Yine bir sezona baslarken elinde forvet olmayacak. Hadi Babel 1-2 mac götürür orayi ama yine de kötü bir durum.

Diagne'nin antrenmanlara katilmama ihtimali cok cok yüksek bana göre.

Anlamadigim baska bir konu ise, Falcao transferi icin neden bir menajer (ahmet bulut) görevlendiriliyor?

Burada bence baskanin ta kendisi gidip, Monaco yetkilileriyle konusup, bu isi direk baglamaliydi. En azindan olma ihtimali vs var mi yok mu direk ögrenilmeliydi.

Bu sebepten dolayi da asiri zaman kaybediyoruz. Menajer Monaco yönetimiyle konusuyor, sonra geliyor bize anlatiyor, bizimkiler baskana anlatiyor, baskan yönetim kuruluyla istisare ediyor, ÖLME ESSEGIM ÖLME!

ust duzey sportif direktorun yoksa, menajerleri mecbursun.

Mesela Sevilla, Falcaoyu isteseydi Monchi bizzat kendi herseyi hallederdi. Bizde oyle adam olmayinca, Ahmet buluta yetki veriyoruz isi hallet diye.

Süper kupa maçına odaklanamadık hiç Allahtan akhisarın kadrosu zayıf yoksa rezalet yaşanabilirdi

gidip alamasa koca başkan gitti eli boş döndü diyeceğiz öyle olunca da ;D

Fenerliler olsa hiçbir türlü kabul etmez , fazla para verdiklerini.
Bizim yöneticilerimiz 13 milyon vermedik Diagneye diyor. Biz hala 13 diyoruz , kanıt nerde , kapa bildirilen miktar 10 milyon.
Hangi yönetici söyledi veremediğimizi?
Haber linko varsa yollarmisin.

Ayrıca 13 vermedik.

10+3+kdv= toplam 15 verdik diyorlar ve kimse yalanlamiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt