Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Diagnenin akibeti akhisar maciyla belli olur. Eger mac ile alakali bir paylaşım yaparsa bilinki bu sictigimizin resmidir ve buyuk olasilik gitmediğine isarettir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sukur Selezynovun artik bir takimi var. Yoksa rota belliydi
Gidersin oturur konuşursun oyuncu ve takım ile oldu oldu, olmadı olmadı. Haftalarca ne konuşuluyor zaten onu hiç anlamıyorum.Anlamadigim baska bir konu ise, Falcao transferi icin neden bir menajer (ahmet bulut) görevlendiriliyor?
Sonucta sen gidip siradan bir adam getirmiyorsun, world class adam aliyorsun.
Burada bence baskanin ta kendisi gidip, Monaco yetkilileriyle konusup, bu isi direk baglamaliydi. En azindan olma ihtimali vs var mi yok mu direk ögrenilmeliydi.
Bu sebepten dolayi da asiri zaman kaybediyoruz. Menajer Monaco yönetimiyle konusuyor, sonra geliyor bize anlatiyor, bizimkiler baskana anlatiyor, baskan yönetim kuruluyla istisare ediyor, ÖLME ESSEGIM ÖLME!
Süleyman Rodop: NEF konusunda kesin bir anlaşma yok. Masada NEF ile birlikte 2-3 tane daha şirket var.
hani 10'du kolpacı
Peki ya elde tutarlarsa? Biz bir kulübün kararına göre mi hareket ediyoruz şu an.Bonservis istiyorlar, hem.mevkiiyi doldurmak istiyorlar.
Dolduramazlarsa elde tutacaklar.
Doldurup istedigi bonservisi alamazlar, yine elde tutacaklar.
Biz napicaz bilmiyorum.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ki fernandoyu kaptırmadık sattık, iyi de yaptık..Farnandoyu kaptirdiysan Seri'yi aldın,Babel gibi adam aldın,Önceleri bizim oyuncumuz değil ki kaptiralim???
Kimsenin haberi olmadan yapabilirdi bu isi (hasan sas yalanlamadan önce veya sonra).gidip alamasa koca başkan gitti eli boş döndü diyeceğiz öyle olunca da![]()
Sen adamlardan Banega'yi istiyordun. Verene kadar sen de Fernando'yu koz olarak kullanabilirdin. Ama bunu yapamadilar. Elin Avrupalisi yapiyor ama.Ki fernandoyu kaptırmadık sattık, iyi de yaptık..
Hiçbir şey olmadı iyi yapmışsınız biz de sabahtan beri boş boş bekliyoruz.Renktaslarım malum bayram geldi alısveris yaptık dolayısıyla giremedik bugun kısa bir özet geçecek varmı
Yapıldı zaten Ahmet bulut 3_5 gün dediEn azından bir açıklama yapılmalı artık