Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagnenin akibeti akhisar maciyla belli olur. Eger mac ile alakali bir paylaşım yaparsa bilinki bu sictigimizin resmidir ve buyuk olasilik gitmediğine isarettir.

Anlamadigim baska bir konu ise, Falcao transferi icin neden bir menajer (ahmet bulut) görevlendiriliyor?

Sonucta sen gidip siradan bir adam getirmiyorsun, world class adam aliyorsun.

Burada bence baskanin ta kendisi gidip, Monaco yetkilileriyle konusup, bu isi direk baglamaliydi. En azindan olma ihtimali vs var mi yok mu direk ögrenilmeliydi.

Bu sebepten dolayi da asiri zaman kaybediyoruz. Menajer Monaco yönetimiyle konusuyor, sonra geliyor bize anlatiyor, bizimkiler baskana anlatiyor, baskan yönetim kuruluyla istisare ediyor, ÖLME ESSEGIM ÖLME!
Gidersin oturur konuşursun oyuncu ve takım ile oldu oldu, olmadı olmadı. Haftalarca ne konuşuluyor zaten onu hiç anlamıyorum.

Süleyman Rodop: NEF konusunda kesin bir anlaşma yok. Masada NEF ile birlikte 2-3 tane daha şirket var.

hani 10'du kolpacı

Yine yalan soyledi, bu adam hic birsey bilmiyor. Sadece, Serdar Aziz olayindan inanilmaz prim kasti bu adam, onceden hic kimse tanimiyordu bunu.

Diagne umarim futbol hayatin biter galata köprüsünde saat satmak zorunda kalirsin

Bonservis istiyorlar, hem.mevkiiyi doldurmak istiyorlar.
Dolduramazlarsa elde tutacaklar.
Doldurup istedigi bonservisi alamazlar, yine elde tutacaklar.

Biz napicaz bilmiyorum.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Peki ya elde tutarlarsa? Biz bir kulübün kararına göre mi hareket ediyoruz şu an.

Transfer için hala zaman var ama Ağustos 15 den sonra yapılan transferlerden yeterli verimi alamiyorsun takıma alışması ülkeye alismasi yemeklere alışması bile kaç ay sürecektir.

2-3 gün içinde süreç noktalansin alamazsak bile bir şey demeyeceğim yönetime sadece su belirsizlik artık bitsin

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao için bu kadar bekledik en erken Çarşamba en geç Cuma'ya olumlu veya olumsuz bitecek azcik daha sabır

falçao çatne

4-4-2
bam bam bam

Almanya köln den iyi akşamlar renkdaşlar baya uzun süre sizi takip ediyordum bende aranıza katılmaya karar verdim yalnız çekilmiyor nöbet 😀😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt