- 1 Haziran 2015
- 27.838
- 19.362
- 2.148
bu ahmet bulut-monaco operasonunun sonu sonu arda'nın bizim takıma katılmasıyla sonuçlanır gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne'yi alabilirsin, ona bir sey demem, ama 13m edecek bir topcu ve ADAM degilYanlış hatırlamıyorsam Ozan Kabak tan gelen para direkt son gün Diagne ye verildi. O transfer olmasaydı parayı şimdi kullanamayacaktık. Ayrıca sadece Mirtoglou forvet olacaktı. Diagne nin şampiyonlukta öyle ya da böyle payı var. Yönetim zaten 6 ay sonra satmak için aldı onu. Dolayısıyla 10 milyon Euro aktarılmış oldu. Ama bugün ama devre arası satılır. Diagne gitmez ise bence son günlere doğru Yunus, Belhanda, Feghouli üçlüsünden biri gidip başabaş kalınır.
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ocak'a kalacağız.
eğer orada da kapatamazsak uefa bizi öpecek.
2. baskanlarinin söyledigini baz alirsak, falcao'nun yanina adam ariyorlar. Diaz-Falcao müthis ikili olur, sol tarafta da Onyekuru, oh misssMonaco 2 forvet almadan Falcao'yu salmaz bu da son nüktem.
Adaylar: Silva-Defrel-Mario = Elde var 0
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Falcao oyuncu olmadigi icin bu kistasa girmiyor. Adam YildizYanilmiyorsam bir yerde Jardimin, takimda yasli oyuncu istemiyorum diye birsey soylemisti.

Çok ama çok kötü olur çünkü diger kulüplerde ara transfer döneminde elimiz ayaginiz bagli oldugunu bildigi için düsük teklifler ile kapimizi çalacak. Diyelim Marcao güzel bir Sampiyonlar Ligi performansi cizdi. Mecbur o eksik kapatilmasi için gelen tek teklif olursa çok komik rakamlara satilabilir duruma gelecek
Bu yaşanabilir2. baskanlarinin söyledigini baz alirsak, falcao'nun yanina adam ariyorlar. Diaz-Falcao müthis ikili olur, sol tarafta da Onyekuru, oh misss
Biz de yine sap gibi ortada kaliriz.

Inanilmaz negatif enerji var suan burada, niye bilmiyorum.
Monaco nun yaptığı paylaşımlarInanilmaz negatif enerji var suan burada, niye bilmiyorum.