Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ahmet bulut-monaco operasonunun sonu sonu arda'nın bizim takıma katılmasıyla sonuçlanır gibi

5c8e146645d2a09e00a2aec2.jpg

Yanlış hatırlamıyorsam Ozan Kabak tan gelen para direkt son gün Diagne ye verildi. O transfer olmasaydı parayı şimdi kullanamayacaktık. Ayrıca sadece Mirtoglou forvet olacaktı. Diagne nin şampiyonlukta öyle ya da böyle payı var. Yönetim zaten 6 ay sonra satmak için aldı onu. Dolayısıyla 10 milyon Euro aktarılmış oldu. Ama bugün ama devre arası satılır. Diagne gitmez ise bence son günlere doğru Yunus, Belhanda, Feghouli üçlüsünden biri gidip başabaş kalınır.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diagne'yi alabilirsin, ona bir sey demem, ama 13m edecek bir topcu ve ADAM degil

ocak'a kalacağız.

eğer orada da kapatamazsak uefa bizi öpecek.

Çok ama çok kötü olur çünkü diger kulüplerde ara transfer döneminde elimiz ayaginiz bagli oldugunu bildigi için düsük teklifler ile kapimizi çalacak. Diyelim Marcao güzel bir Sampiyonlar Ligi performansi cizdi. Mecbur o eksik kapatilmasi için gelen tek teklif olursa çok komik rakamlara satilabilir duruma gelecek

Yönetim destek veriyoruz diye çok iyi olduklarını sanıyor galiba.Fatih hoca var diye ve dursun özbekten sonra geldikleri için destek veriyoruz yoksa hataları buradan köye yol olur.Sponsor bulamamalar,transfer yapamamalar,amatör şubelere üvey evlat muamelesi yapmalar,rize başkanı olacak kişiye plaket vermeler,bizim lehimize güya hata yaptı diye hakemliği bitirilenlere karşı puanlarımızı gasp eden fırat aydınus,hüseyin göçek,ali palabıyık,halis özkahya gibi hakemlerin hala devam etmesi vsvs son şansları artık ihtiyacları karşılasınlar yoksa sonları yakın

Yanilmiyorsam bir yerde Jardimin, takimda yasli oyuncu istemiyorum diye birsey soylemisti.

Çok ama çok kötü olur çünkü diger kulüplerde ara transfer döneminde elimiz ayaginiz bagli oldugunu bildigi için düsük teklifler ile kapimizi çalacak. Diyelim Marcao güzel bir Sampiyonlar Ligi performansi cizdi. Mecbur o eksik kapatilmasi için gelen tek teklif olursa çok komik rakamlara satilabilir duruma gelecek

ocak ayına kalırsak bence yine diagne olur odaktaki isim. (şimdi giderse zaten sıkıntı olmaz.) bütçeyi dengelemek için zararına da olsa gönderirler.

ya da bir ihtimal linnes için bir yoklama yapılır.

marcao ve luyindama 2020 yazı için elimizdeki yegane assetler. onları sene sonuna kadar tutumak lazım. 2020 yazı transfer dönemindeki bütçemizi bu adamlar oluşturacak büyük ihtimalle.

Ingiltere transfer penceresi kapanana kadar kovalarlar Falcao'yu.

Eger olmazsa EPL'den kiralik 1-2 forvet gelir (Cenk vs.).

99,9% eminim bundan.

Yani 3-5 güne cözülür diyenlere güvenmeyin. Daha cok bekleriz biz bu yönetimle.

Dusunmuyorum degil, eger biz suan kargalarin ve sikecilerin pozisyonunda olsaydik buralar nasil olurdu acaba?

Birisinin yaptigi transferlerde sadece 2 tane buyuk takim kalitesinden.

Oburunun resmen parasizliktan agizlari kokuyor ve en az 5 transfer lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt