Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli giderse uzulurum ayrica ciddi guc kaybederiz ama su an en para edecegi donem de olabilir, ligde dokturdu, afrikada kupayi aldi ve formda falan
Eger bizimkiler satmayi dusunuyorsa diagneden beklenen gelir gelmeyebilecegi icin olabilir

Ki böyle biri lazım zaten.

Topcunun artilarini da eksilerini de tartisiyoruz. Ön libero'da oynayan adamda en önemli özellik dribling mi degil mi tartisilir. Yukarida arkadasin paylastigi Milan maclarinda mesela bazen cok gereksiz driblingler yapmis.

Bizde bunun icin zaten Emre Mor, Babel gibi adamlar var, daha cok pas ve oyun kalitesiyle fayda saglayacak adam lazim bize orada.

Bunu Bakayoko yapabilir mi yapamaz mi daha fazla izleyen arkadaslar yorumlamali. Ben sadece videolarindan taniyorum.

Olasi bakayoko falcao transferleri mükemmel olur ha

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Bakayoko yu beğenmiyoruz ha, neredeyse ozan tufanla aynı yaşıt, Chelse futbolcusu gecen sene Milanda oynamış. Ederi 40 mil civarı.
Enteresan
Bu forumda Dzeko ve Kolarov beğenilmedi zamanında. Neymiş Dzeko ağır çekimde oynuyormuş kazmaymış pivot forvet dönemi bitmiş. Kolarov ise uzaktan sut dışında bişey yapmıyormus çizgiye inemeyip arkaya çok adam kaçırıyormus. Hatta Lewandowski vs Burak Yılmaz konusu bile vardı.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Feghoiyi satmaya kalkisirlarsa parali kopekleri (gfb) tutar floryaya salarim

Ne yani zamanında Diagne ismi çıkınca eleştirenler sana göre köpek miydi renktaş?
Haddini bil doğru konuş!!!
isim vermedım kardesim lafım ortaya oyuncuları herkes izliyor tek 1 kisi izlemiyor izleyipte ahkam kesenlere lafım sanki sadece izliyormus gibi

bende elestiriyorum cagne dahil ama biraz mantıklı elestiri olsun enazından burada elestiriler bazen ortamı germe amaclı sadece

Bakayokunun geçen sezonki görüntülerini izledim siz daha iyi bilirsiniz ama!
Çok hantal bir oyuncu. Top sürerken El freni çekik bi araba gibi. Etrafında dönemiyor. Fernando nun geçen sezonki hali Bakayokonun çok üzerinde. Bence yanlış transfer. Wanyama daha iyi.
Eğer kıyaslayacağımız özellik top sürme ise kesinlikle Bakayoko daha önde reis, tamam öyle uçup kaçmıyor da Wanyama top süremiyor ki ? Bakayoko ise Serie A'da en çok dribling yapan orta sahalardan birisiydi geçtiğimiz sezon

Wanyama kesinlikle daha üst seviyede kendisine yer bulabilmiş bir oyuncu hem Southampton hem Tottenham ile ciddi işler yaptı ama son 2 sezondur sürekli sakat adam yaşadığı sakatlıklar bayağı geri götürdü onu

Bir de belhandayi satsak Diagne gitmiyorsa...
Valla
Bakayoko
Fegh Seri
Emre Falcao babel

Bile raziyim

Son düzenleme:
Unbenannt.webp

kolpa'da bakayoko ve wanyama olan yerde buda olmaz diye yok yok yani... yinede yalandir

Bakayoko'yu iyiyse Milan niye istemiyor yazmış birisi? Geçen sene Gattuso ile arası iyi değildi. Ayrıca bazısı disiplinsiz hareketleri oldu. Anteramana geç kalmalar falan. Bu yüzden tekrar istemedi Milan. Gattuso ile yaşadıklarından sonra Mental olarak düştü.

Kötü oyuncu değil. Fazlada bok atmayın. Tamam IQ'sü yüksek değil ama bu lig için fazlasıyla yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt