- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Bakayokonun PD 35 diye 35lik topçu olduğu manasına gelmez, EPL şişirmesi diye bir şey var.
Evet PL piyasası abartı olabilir ama Bakayoko'yu anında Akhisar da ki Sissoko yaptılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakayokonun PD 35 diye 35lik topçu olduğu manasına gelmez, EPL şişirmesi diye bir şey var.
Ki böyle biri lazım zaten.
Bu adamın iyi dribbling yaptığını sabah söyledim bok atanlar ezbere konuşuyor.
Bu forumda Dzeko ve Kolarov beğenilmedi zamanında. Neymiş Dzeko ağır çekimde oynuyormuş kazmaymış pivot forvet dönemi bitmiş. Kolarov ise uzaktan sut dışında bişey yapmıyormus çizgiye inemeyip arkaya çok adam kaçırıyormus. Hatta Lewandowski vs Burak Yılmaz konusu bile vardı.Bakayoko yu beğenmiyoruz ha, neredeyse ozan tufanla aynı yaşıt, Chelse futbolcusu gecen sene Milanda oynamış. Ederi 40 mil civarı.
Enteresan
isim vermedım kardesim lafım ortaya oyuncuları herkes izliyor tek 1 kisi izlemiyor izleyipte ahkam kesenlere lafım sanki sadece izliyormus gibiNe yani zamanında Diagne ismi çıkınca eleştirenler sana göre köpek miydi renktaş?
Haddini bil doğru konuş!!!
Eğer kıyaslayacağımız özellik top sürme ise kesinlikle Bakayoko daha önde reis, tamam öyle uçup kaçmıyor da Wanyama top süremiyor ki ? Bakayoko ise Serie A'da en çok dribling yapan orta sahalardan birisiydi geçtiğimiz sezonBakayokunun geçen sezonki görüntülerini izledim siz daha iyi bilirsiniz ama!
Çok hantal bir oyuncu. Top sürerken El freni çekik bi araba gibi. Etrafında dönemiyor. Fernando nun geçen sezonki hali Bakayokonun çok üzerinde. Bence yanlış transfer. Wanyama daha iyi.
M.Topal izleyelim o zaman,Bakayoko > hic kimse
az öncede 35lik is yapmaz dedin ironimiydi renktasBu adamın iyi dribbling yaptığını sabah söyledim bok atanlar ezbere konuşuyor.
Fernandoyu mumla ararız bu yetenek yoksunu gelirse