Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer sıkıntılıysa
Sağlık ocağından şunları yazdır
Penos antibiyotik (8saatte 1 tok)
Ateş varsa (minoset)( gümde 3 tok)
Erdostin toz (suyla karıştırıp içiyorsun)
Bir de Boğaz spreyi
Bunları bu hafta boyunca içersen arkana yaslan keyfine bak.Kalıcı çözüm kardeşim

Sağlık ocağındaki doktor işini bilmiyor mu

Adam askerliği bile Bodrumda yapmış
Sürgün yeri öyle deme. Askeri birlik burda plaja 5dk mesafede. Yani plaja gitmek isteyen nöbet kulubesinin önünden geçmek zorunda. Daha fazla bise söylememe gerek yok sanırım ne kadar zorlu şartlar altında askerlik yapıldığını.

İlk ve tek nöbet yazılsın diye yalvaran askerlerin olduğu birlik olabilir burası. Gerçi son dönemde kaldırdılar nöbet olayını. Neden bilmiyorum.

Karnım açıktı
Şırdan bu saatte iyi gider

sirdan-adana-01.jpg

Bu arada beni yanlış anlamayın ben de Feneri sevmem hatta nefret ederim lakin bırakın ne bok yerlerse yesinler.

Rakibin kadar güçlüsündür biz onları rakip olarak gördükçe ne gelişiriz ne de ilerleyebiliriz ligde çılgın atsak bile Avrupa'da elimize verirler, son 20 yılı iyi geçiremedik domestik başarıların dışına fazla çıkamadık bu da hep günlük ve yerel kavgalarla uğraştığımızdan oldu, hedef Avrupa olmalı ve taraftar olarak bir direnç oluşturacaksak da Avrupa için oluşturmalıyız.

Bakayoko ve Falcao gelirse yıllar sonra kağıt üstünde eksiği pek olmayan bir kadro kuracağız istedikleri kadar bok atsınlar bu kadrodan verim alabilmek Avrupa'da başarı demek, Uefa kupasına tesadüf diyen güruhtan mantıklı ifadeler duymayı beklemeyin.

Yani uzun zamandır Bakayoko tipinde "çapa" diyebileceğimiz bir defansif orta saha ile oynamadık o yüzden kesin konuşamayacağım da Bakayoko kalitesi belli bir adam çok çok fazla top kapar ve topla beraber ileri çıkabilen bir isim özellikle deplasman maçlarında çok işimize yarayacağını düşünüyorum takıma direnç katacaktır

Bakayoko
Belhanda-Seri

Bu üçlü gerçekten STSL seviyesinin çok üzerinde olur özellikle geçen sene çoğu zaman vasatı aşamamış Fernando ve tam olarak neyi iyi yaptığını çözemediğim Ndiaye'den sonra çok net şekilde orta sahamız güçlendi diyebiliriz

belhanda yerine banega daha iyi giderdi

Bu haftada biraey olmazsa kufur showlari bekliyorum forumdan. Cok sakiniz bu sefer. Gecen yazi hatirlayin

Banega'yi 1 ay konustuk Seri geldi

Falcao'u da 2-3 haftadir konusuyoruz bakalim yerine kim gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt