Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
eğer duyum falansa ilk adminlere söyle bencemerhaba arkadaşlar şuanda aktiflik fazlamı azmı? ona gore bi haber vermeyi planlıyorum bizim aramızda kalsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eğer duyum falansa ilk adminlere söyle bencemerhaba arkadaşlar şuanda aktiflik fazlamı azmı? ona gore bi haber vermeyi planlıyorum bizim aramızda kalsın
merhaba arkadaşlar şuanda aktiflik fazlamı azmı? ona gore bi haber vermeyi planlıyorum bizim aramızda kalsın
merhaba arkadaşlar şuanda aktiflik fazlamı azmı? ona gore bi haber vermeyi planlıyorum bizim aramızda kalsın
henüz çok artmadı aktiflik duyum varsa önce moderatörlere kaynağı bildirip sonra bize yazarsan daha iyi olurmerhaba arkadaşlar şuanda aktiflik fazlamı azmı? ona gore bi haber vermeyi planlıyorum bizim aramızda kalsın
ilk etap be alayim özelden. sonra ipin ucunu toparlayamiyoruz malesef.merhaba arkadaşlar şuanda aktiflik fazlamı azmı? ona gore bi haber vermeyi planlıyorum bizim aramızda kalsın
Monte Carlo'da havaalanı yok deniliyor. Ne kadar doğru bilmiyorum. Uçuşlar Nice'ten yapılıyormuş.RADAMEL FALCAO İSTANBUL'A GELİYOR TARİHİ BELLİ OLDU
Falcao'nun VIP uçakla İstanbul'a geleceği tarih belli oldu. Falcao ve ailesinden bazı kişileri taşıyacak 4 kişilik özel uçak için Monte Carlo - İstanbul sefer işlemleri gerçekleştirildi. Radamel Falcao, son dakika bir sorun çıkmazsa 7 Ağustos Çarşamba günü akşam saatlerinde İstanbul'a iniş yapacak.
Radamel Falcao'nun İstanbul'da sağlık kontrollerinden geçip Galatasaray ile 2+1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.
Ben yönetime laf etmiyorum zaten. Bence yönetim doğru düzgün bir yol izliyor. Sadece Hocanın elinin rahatlaması açısından gidecek kalacak sorularının cevaplarının bir an önce çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. Hoş bizim burada bu kadar eyyam yapmamız da yersiz de... Her şeyi hoca ile paylaşıyorlardır zaten. Hoca da ona göre önlemlerini alacaktır...öyle bişe yoktur falcao ile tıkanıklığın sebebi monaconun para istemesi. ffp den dolayı satışı yaptıktan sonra muhtemelen karşılayacağız isteklerini.
emre mor da da aynısı oldu. ilk bonservissizdi sonra para istediler, sembolikte olsa istekleri giderildi. ama falcao da sembolik olmuyor tabi ödenecek tutar. baskan anlastık dedikten 3 hafta sonra geldi emre. ince eleyip sık dokuyoruz transferlerde. yakın zamanın en iyi yönetimi olabilir. gittiklerinde de ardılarında enkaz bırakmayacaklarından eminiz en azından. bu sebepten beklemeli biraz daha sabretmeliyiz. en iyisini düşünüp yapıyorlar ben eminim bundan.
orası öyle tabi bence hersey yolunda ama iç huzur yürünen oyuncular vs. güzel olacak güzel. sıkalım dişimizi taş gibi kadroyla gireceğiz sezona inancım büyük.Ben yönetime laf etmiyorum zaten. Bence yönetim doğru düzgün bir yol izliyor. Sadece Hocanın elinin rahatlaması açısından gidecek kalacak sorularının cevaplarının bir an önce çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. Hoş bizim burada bu kadar eyyam yapmamız da yersiz de... Her şeyi hoca ile paylaşıyorlardır zaten. Hoca da ona göre önlemlerini alacaktır...
burak bronzdag kim yaw
Arenadaki çoğu lig maçında inanılmaz farklı skorlar bekliyorum bu sene. Falcao ve bakayoko da olursa şampiyonlar liginde bir üst tur için ciddi ümitlenirim.orası öyle tabi bence hersey yolunda ama iç huzur yürünen oyuncular vs. güzel olacak güzel. sıkalım dişimizi taş gibi kadroyla gireceğiz sezona inancım büyük.
o adam karakterli.gider benceKonstantinos
daha büyük problem senede 2.6 Milyon Euro alacak.
Bu adamların parası da çok yav bassınlar parayı alsınlar birini artık.lepzigden agustini istiyomuş monaco