Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha once haberler verdim dun bi mod arkadaş yazdı akşamleyin onla konuşmuştum ama tabi kaynagı kimseye veremem çunku aramızda diye konuşuyoruz

RADAMEL FALCAO İSTANBUL'A GELİYOR TARİHİ BELLİ OLDU

Falcao'nun VIP uçakla İstanbul'a geleceği tarih belli oldu. Falcao ve ailesinden bazı kişileri taşıyacak 4 kişilik özel uçak için Monte Carlo - İstanbul sefer işlemleri gerçekleştirildi. Radamel Falcao, son dakika bir sorun çıkmazsa 7 Ağustos Çarşamba günü akşam saatlerinde İstanbul'a iniş yapacak.

Radamel Falcao'nun İstanbul'da sağlık kontrollerinden geçip Galatasaray ile 2+1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.
Monte Carlo'da havaalanı yok deniliyor. Ne kadar doğru bilmiyorum. Uçuşlar Nice'ten yapılıyormuş.

öyle bişe yoktur falcao ile tıkanıklığın sebebi monaconun para istemesi. ffp den dolayı satışı yaptıktan sonra muhtemelen karşılayacağız isteklerini.
emre mor da da aynısı oldu. ilk bonservissizdi sonra para istediler, sembolikte olsa istekleri giderildi. ama falcao da sembolik olmuyor tabi ödenecek tutar. baskan anlastık dedikten 3 hafta sonra geldi emre. ince eleyip sık dokuyoruz transferlerde. yakın zamanın en iyi yönetimi olabilir. gittiklerinde de ardılarında enkaz bırakmayacaklarından eminiz en azından. bu sebepten beklemeli biraz daha sabretmeliyiz. en iyisini düşünüp yapıyorlar ben eminim bundan.
Ben yönetime laf etmiyorum zaten. Bence yönetim doğru düzgün bir yol izliyor. Sadece Hocanın elinin rahatlaması açısından gidecek kalacak sorularının cevaplarının bir an önce çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. Hoş bizim burada bu kadar eyyam yapmamız da yersiz de... Her şeyi hoca ile paylaşıyorlardır zaten. Hoca da ona göre önlemlerini alacaktır...

Ben yönetime laf etmiyorum zaten. Bence yönetim doğru düzgün bir yol izliyor. Sadece Hocanın elinin rahatlaması açısından gidecek kalacak sorularının cevaplarının bir an önce çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. Hoş bizim burada bu kadar eyyam yapmamız da yersiz de... Her şeyi hoca ile paylaşıyorlardır zaten. Hoca da ona göre önlemlerini alacaktır...
orası öyle tabi bence hersey yolunda ama iç huzur yürünen oyuncular vs. güzel olacak güzel. sıkalım dişimizi taş gibi kadroyla gireceğiz sezona inancım büyük.

Falcao ve diagne yapalim bari mitroyu gonderelim napalim devre arasi satmaya calisiriz marabayi.

falcaoyla arda hangi dilde anlasmıs ali naci onuda söyleseydi keske arda denen vatandas 5 yıl yurtdısında top kosturdu ne tek kelime ispanyolca ne ingilizce biliyor yanında tercümanla geziyor

Yusuf Lille formasi giyinmis ama daha hic kap aciklamasi yok

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk

orası öyle tabi bence hersey yolunda ama iç huzur yürünen oyuncular vs. güzel olacak güzel. sıkalım dişimizi taş gibi kadroyla gireceğiz sezona inancım büyük.
Arenadaki çoğu lig maçında inanılmaz farklı skorlar bekliyorum bu sene. Falcao ve bakayoko da olursa şampiyonlar liginde bir üst tur için ciddi ümitlenirim.

Şu transfer olayları bu kadar ayyuka çıkarılmasa çok mu zor.. Modeste, Alan Carvahal, Banega, Falcao ve daha bir çoğu. haftalarca hep aynı beste adamlara twitter instagram her türlü maymunluklar yapmalar ve hayal kırıklıkları. Şu işleri gizli götürün her seferinde aynı şey olmaz ki. sabah akşam Banega, Falcao yine sezon başladı. İyi bir kadromuz var en azından Diagne-Mitroglu satalım da alternatif bir forvet alalım. Falcao ile pazarlık lüksü olur. Falcao Falcao diye diye kulüp batacak. 20 milyon 3 yıllık sözleşme+bugunde 3 milyon euro Monaco istiyormuş. Açıktan para istediği söyleniyor. Bize genç oyuncular lazım. Yarın öbür gün kimi satacağız da mali imkan ortaya çıkacak. Lyundama ve Marcao 12-13 verdik ama maaşları çok cüzi. Kaza bela sakatlık olmaz ise 30-50 arası ikisini satabiliriz. Hem maaşı dünya olsun hem yaşlı olsun hem bonservisi olsun hem de son alıcısı ol. İNSALLAH tutarda ya tutmazsa.. Kim kalkacak bu mali külfetin altından. Şu adama yalvarma kültürünü de bırakın..Galatasaray burası ayağa düşürdünüz iyice.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt