Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 yıl x 6 verir mi mesele orada. Ayrıca avrupada olmayan bi Monacoyu Dzeko istermi? Bizimkisi umut. Yoksa timurlenkin italya bilgisine güvenirim.
ben timurlenkin hayal satacağını düşünmüyorum olanı yazıyor görüşme varsa vardır yoksa yoktur imkan var mı yok mu onu da belirtiyor valencia olayında olduğu gibi.Ha olur olmaz onu kimse bilemez ki

Büyük oyuncu transferlerini çok uzatmadan bir şekilde sonuçlandıracaksın. Eğer süreç uzamaya başlarsa mutlaka ulan bunlar alamıyacaklar galiba diye başkalarıda üşüşmeye başlar. Falcao da tam olarak yaşanan budur. Bugün Roma, bir kaç gün geçsin bir başka ihtiyaç sahibi kulüpte sulanır. Normal bunlar.

Ne alakası var adamla. Adam kariyeri için iyi teklifler aldığını söylemiş. Babasının oğlu muyuz biz?
Bal gibide alakası var birşeyler netleşmeden bu adamın sosyal medyadan insanları ümitlendirmeye hakkı yok bu etkileşim kasmakta değil bir kere yaparsın tamam ama bu adam birkaç defa yaptı he Roma bizden fazla maaş verse haklı olabilirsin ama vermeyeceğine göre

Diagne kalirsa kupa maclari haric max 10 gol onuda %100 luk gol olacak 40 pozisyonu yiyipte atar ite kaka

Bu yönetim transfer konusunda akıllanmaz . Tiskindiresiye kadar bi oyuncuyla ilgilenmek nedir yahu ?

Dzeko net ücret 4,5m. Falcao 9m. Yari yariya. Kalite birbirine yakin.
Maddiyat anlamında demedim adamlar zaten zengin onu bi tek biz takarız. Benim takıldığım nokta Falcao yerine ismi geçenlerle Dzeko arasında nerden baksak 7-8 yaş var. Monaco bence gençlere yönelecektir Dzeko'ya uzun vadeli kontrat önermezler. O iş yaş

Lazio’daki Rıza Durmisi’yi Real Betis’te takip ediyordum. Ciddi potansiyeli olan biri. Uygun fiyatla Nagatomo’nun yerine düşünülebilir.

yav transfer işinde kolpa haber de olur,şu takım bu takım da ilgilenir senin istediğin oyuncuyla.her fırsatta ağlamayı kesin artık.normal bi süreç bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt