Doğukan Sağlamer
Kırmızı Üye
- 10 Temmuz 2019
- 1.518
- 812
- 608
Neyse verip parasını verip alalım yoksa hastanelik olurum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben timurlenkin hayal satacağını düşünmüyorum olanı yazıyor görüşme varsa vardır yoksa yoktur imkan var mı yok mu onu da belirtiyor valencia olayında olduğu gibi.Ha olur olmaz onu kimse bilemez ki3 yıl x 6 verir mi mesele orada. Ayrıca avrupada olmayan bi Monacoyu Dzeko istermi? Bizimkisi umut. Yoksa timurlenkin italya bilgisine güvenirim.
Bal gibide alakası var birşeyler netleşmeden bu adamın sosyal medyadan insanları ümitlendirmeye hakkı yok bu etkileşim kasmakta değil bir kere yaparsın tamam ama bu adam birkaç defa yaptı he Roma bizden fazla maaş verse haklı olabilirsin ama vermeyeceğine göreNe alakası var adamla. Adam kariyeri için iyi teklifler aldığını söylemiş. Babasının oğlu muyuz biz?
o da doğrusilahla dovmus olmazsın ki rtas
vurmus olursun
zaten roma dzeko için 20 milyon istiyomuş abi.adamlar andre silva ve mariano diazla ilgileniyo ki genc bunlar.andre silva için 30 vermeyenler yaslı dzkeo için 20 vermezlerRoma Falcao'yu gönderip Dzeko'yu almaz. Genç birini alırlar kim saldıysa haberi kolpa.
Maddiyat anlamında demedim adamlar zaten zengin onu bi tek biz takarız. Benim takıldığım nokta Falcao yerine ismi geçenlerle Dzeko arasında nerden baksak 7-8 yaş var. Monaco bence gençlere yönelecektir Dzeko'ya uzun vadeli kontrat önermezler. O iş yaşDzeko net ücret 4,5m. Falcao 9m. Yari yariya. Kalite birbirine yakin.
monaco olmasinRoma Falcao'yu gönderip Dzeko'yu almaz. Genç birini alırlar kim saldıysa haberi kolpa.
Fbliler ilgileniyorLazio’daki Rıza Durmisi’yi Real Betis’te takip ediyordum. Ciddi potansiyeli olan biri. Uygun fiyatla Nagatomo’nun yerine düşünülebilir.
dzekoya 5ten fazla vermezlerroma dzeko için 20 milyon istiyomuş.