Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5m bonservis ne ya. Bizim yönetim bu Ahmet Bulut dene şerefsizi hiç katmayacaktı bu işe. O işe el attığından beri negatif durumlar oluşuyor.

Falcao'ya 5 m EUR bonservis vereceksek almayalım daha iyi.
Bir de 2+1 sözleşme, o +1'de de istediği takıma gitme serbestliği olacak deniyor ki vah vah.
Hani 2 yıl oynatip, 3-5 milyona ABD, Arap ya da Çin pazarına satma şansın da yok.
Adama 5 m EUR bonservis, 4-5 m EUR da maaş verip 2 yıl için toplam 15 m EUR baglayacaksin ve tamamen ölü yatırım.
Bir de Allah muhafaza sakatlık vb yaşarsa kulübü kapat git daha iyi.
bir aydır uğraşıyorlar hala 5m bonservis muhabbeti varsa kendilerini assınlar daha iyi.

Falcao'ya 5 m EUR bonservis vereceksek almayalım daha iyi.
Bir de 2+1 sözleşme, o +1'de de istediği takıma gitme serbestliği olacak deniyor ki vah vah.
Hani 2 yıl oynatip, 3-5 milyona ABD, Arap ya da Çin pazarına satma şansın da yok.
Adama 5 m EUR bonservis, 4-5 m EUR da maaş verip 2 yıl için toplam 15 m EUR baglayacaksin ve tamamen ölü yatırım.
Bir de Allah muhafaza sakatlık vb yaşarsa kulübü kapat git daha iyi.
Diagne ye 4 yıllığına 23 bayıldık ama
Falcao 2 yıllık 15 normal

Falcao transferinin bu kadar uzaması kötü oldu

Monaco zaten tok satıcıyı oynuyor yönetimin üzerinde de baskı var yönetim bu transferi bitirmek için bonservis olarak çok büyük miktar ödemek zorunda kalmaz inşallah

Penalti'larin 95% kendi kazandi zaten adam. Penalti atinca gol sayilmiyormu? Penalti gol olunca 0.5 mi sayiliyor? Penalti atmakda bir ozellik.

Diagne'nin allah belasini versin, inshallah en kisa zamanda def olup gider lakin Turkiye super ligin en iyi forvetidir.
Kazandığı penaltıların cogunda kendını bırakmayıp vursa gol olacak
Adam karsı karsıya aklından gecen ılk sey koseye bırakmak degıl penaltı almak
Les herıf
Ha bu arada aklının oldugundan bahsettım
Pardon :d

LG-K520 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim anlamadığım: Alan, Modeste, Banega yaşanmamış gibi nasıl Falcao haberlerine bu kadar kaptırıp heyecanlanabiliyosunuz? Yönetimin yapabileceği transferlere bakıp ona göre umutlanmak daha doğru değil mi? Anlamıyorum nasıl hiçbir şey yaşanmamış gibi sil baştan haberlere itibar edebiliyorsunuz?

Neyse ne dersek boş, az daha dişimizi sıkacağız. İlk onbirin 9'u net, ve yedek kulübesi de bayağı güçlendi. Ffpde de çok az bir şey eksideyiz ve ilk onbirde sadece 1 kiralık oyuncumuz var.
Rakiplerin durumu ortada, transferin bitmesine 3,5 hafta kaldı. Bekleyip göreceğiz.

Vay be helal olsun 1 ay banega 1 ayda Falcao ile uyuttu yönetim Falcao Roma diyolar adamlar alir aga beklemezler bizim gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt