Doğukan Sağlamer
Kırmızı Üye
- 10 Temmuz 2019
- 1.518
- 812
- 608
Otele rezervasyon sorduk onu da yaparızBak gülüyorsunuz ama bunu taraftarımız kesin yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Otele rezervasyon sorduk onu da yaparızBak gülüyorsunuz ama bunu taraftarımız kesin yapar
numara var ama fransızca yok. şokolade. +377 92 05 74 73Monaco klubünün telefonu yok mu
Fransızcası olan biri direk sorsun falcao nun bonservisi kaç para diye
how much ulan one falcao desek cevap verirler mi acabanumara var ama fransızca yok. şokolade. +377 92 05 74 73
Yönetim hiç bir açıklama yapmıyor delirecem artık haa doğru yönetim inanılmaz gizli yürütüyor transferin etkilenmemesi için konuşmuyor müthiş taktik bu avrupalılar mal zaten iletişim bölümleri sürekli basını bilgilendiriyor..
Balotelliyi hiç istemiyorum bu kadar seveni olması tuhaf elindeki diagneden kurtulup napacağız balotelliyiAnlaşılan Falcao olmayacak. Balotelli'yi alın bari maaşı Falcao kadar olur maksimum.
O zaman Ali Yavuz'umuz yeter bize. Cenk gelecek alışacak falan filan. Şu Çocuğa şnas verelim artık 18 yaşında Falcao olur Ali Yavuz KolEn başından beri söylüyorum cenk tosuna fitim ben
how much ulan one falcao desek cevap verirler mi acaba
Yaptığınız yapacağınız transferin gelmişini geçmişini s..yim de kapat yüzlerinenumara var ama fransızca yok. şokolade. +377 92 05 74 73
Belki de iki tane forvet alacağızAçıklama yaptıkları zamanlarıda biliyoruz, örn. Emre Mor konusu..
Yedek olacaksa tmm yoksa Diagne kalsin daha iyiEn başından beri söylüyorum cenk tosuna fitim ben