Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim hiç bir açıklama yapmıyor delirecem artık haa doğru yönetim inanılmaz gizli yürütüyor transferin etkilenmemesi için konuşmuyor müthiş taktik bu avrupalılar mal zaten iletişim bölümleri sürekli basını bilgilendiriyor..

Açıklama yaptıkları zamanlarıda biliyoruz, örn. Emre Mor konusu..

Tam 3 haftadır bu cuma biter hafta ici açıklanır pana maçında tribünde salı biter derken 5 ağustos oldu artık hiç bir mantığı kalmadı bu işin 8 ağustos cuma gününe kadar anlaşılmazsa direk alternatiflere yönelinsin..

Ben de istiyordum gelmesini ama makul bir ücrete.

Bonservissiz + 5m maas 2-3 yillik, yapti sana 15 milyon. 5 milyon da menajer, iviri ziviri = 20m.

CL, forma, sponsorluk vs. derken 30-40m alirsin ve az da olsa kârli cikarsin bu isten.

Ama simdi 5 milyon Monaco'ya bayil, 6m maas, 3 yillik sözlesme, sonra Mendes'iydi Ahmet Bulutuydu adamin maliyeti cikti 30 milyona nerdeyse 2 yil icin.

Ahmet Bulut ne alaka onu da cözemedim. Bu adam kulübün calisani falan mi? Hayir!

Böyle transferleri fazla dallandirip budaklandirmadan, baskan seviyesinde, tak alacaksin.

Alamiyorsan da tesekkür edip alternatife yöneleceksin.

Mayis'tan beri Falcao assagi Falcao yukari. Gina geldi artik.

#HayallerFalcaoGerceklerMbayeDiagne

Bu yönetimin oyunlarindan nefret ediyorum Falcao alamadilar simdide isin icinden cikmak icin önce 3 milyon € bonservis simdide 5 milyon € bonservis istiyolar diye basina servis ediyolar ulan neden umutlandirdiniz bizi neden cikip monaco bizden 3-5 istiyo kendiside 5-6 istiyo biz bu paralari veremeyiz demedinizde simdi cikip beceriksizliginizi boyle kapatmak istiyorsunuz yazik ya gercekten yazik modestede boyle oldu önce heveslendirin sonra yok 25 milyon € cezasi var yapamayiz dediniz köln 1 € bile vermedi yazik ya apo baskan sen bu yurt disi transferlerine karisma ALLAH icin karisma ya kafayi yedirecekler ne güzel elimizde CL var vitrin var ama yönetimde is yok

Falcao bu saaten sonra olmaz. Büyük ihtimalle Monaco’da Kalir. Seneye bir Italya yapar sonra ülkesine Döner

Falcao hayali guzeldi ama bonservizsiz oldugu halde ucreti tartıştık 3 milyon 5 milyonlar konusulmaya basladi bu parayi verebiliyorsak genç geri dönüşü olan birine yatıralım, yoksa bonservisi elinde olan diger seçeneklere yönelelim.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt