- 12 Ocak 2013
- 50.959
- 60.388
- 4.323
operasyon iptal beylerAlmıyoz o zaman derlerse napcaz..

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
operasyon iptal beylerAlmıyoz o zaman derlerse napcaz..

Bakayoko gelecek 6 numaraya büyük ihtimalŞu Yunusu falan da satsaydık bari de orta sahaya sağlam bir topçu alsaydık iyi olurdu. Mehmet Özcan+ Falcao ve bonservisiyle 6 numara için 12 m euro civari bütçe lazım
Taraftarin soyledikleriyle oyuncunun fiyati dusecegini sanmiyorum yabanci takimlarinda taraftarlari neler neler soyluyor ama yine degerinde veya fazlasina satabiliyorlarBoş boş yorumlar yapıp Diagneyle o kadar uğraşmasaydık belki şuan 10-13 diil 18-20 ye gidecekti kendi ayağımıza sıkmaktan başka bişey yapmıyoruz
bylr ltfn kty szlr sylemyn admlr braya bkiyrlar oyncyu ovn gzl slzr soylyn
Arkadaş kalsa da şu ibnelere bir yıl daha geçirsek bunlar böyle kıvranınca geçirmesi daha zevkli oluyorAntu da Diagne yi isteyen Aston Villa nin twitterine almayin gibisinden birseyler yazmak icin orgutleniyor şikeci tayfa.Ben hayatimda bukadar ezik,bukadar korkak,bukadar kuş beyinli bir taraftar gurubu gormedim.
Antu da Diagne yi isteyen Aston Villa nin twitterine almayin gibisinden birseyler yazmak icin orgutleniyor şikeci tayfa.Ben hayatimda bukadar ezik,bukadar korkak,bukadar kuş beyinli bir taraftar gurubu gormedim.
Lens'ten Cheick Doucoure 4.5m, Eskişehirden Mehmet Özcan 2m orta sahaya gelir.. Stopere Mert Çetin 2m... Forvete Falcao.. Tertemiz çözeriz Diagne 11-12ye giderse