Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ingilizce-yazili-tisort-modeli.jpg

bu tarzda olsa yazalım beyler

Boş boş yorumlar yapıp Diagneyle o kadar uğraşmasaydık belki şuan 10-13 diil 18-20 ye gidecekti kendi ayağımıza sıkmaktan başka bişey yapmıyoruz
Taraftarin soyledikleriyle oyuncunun fiyati dusecegini sanmiyorum yabanci takimlarinda taraftarlari neler neler soyluyor ama yine degerinde veya fazlasina satabiliyorlar

Hadi biz anlaştık diyelim Diagne kaç maaş ister oradan? Bence 4 m netten aşağı imza atmaz. Çok kral bir forvettir kendisi. 4 m euro net maaşı sonuna kadar hakeder

Aboubakar 3m bonservis 1.5 yıllığa geliyorsa gelsin hatta sakatlık durumunda sözleşme fesih maddesi konulsun.Aboudan daha hayır gelmez 2 senesi kaldı başakşehir için.

Cılkını çıkarmayalım. Gömerken de överken de sınırları aşıyoruz adamlar şimdi de bi bokluk var bu işte diyip vazgeçecekler :D

Antu da Diagne yi isteyen Aston Villa nin twitterine almayin gibisinden birseyler yazmak icin orgutleniyor şikeci tayfa.Ben hayatimda bukadar ezik,bukadar korkak,bukadar kuş beyinli bir taraftar gurubu gormedim.
Arkadaş kalsa da şu ibnelere bir yıl daha geçirsek bunlar böyle kıvranınca geçirmesi daha zevkli oluyor

İngiltere de transfer 9 Ağustos ta son değil mi ? O güne kadar Diagneyi 12 ye kaktırdık kaktırdık

Bizim zaten satış yaparken ilk önceliğimiz her zaman PL olmalı orası bizim için altın madeni. Orta sıra takımlar gözü kapalı 10 milyon euro veriyor.

Önce Ndiaye şimdi de inşallah Diagne olacak

Maaş sorun olmaz Diagne epl istiyor, yarın açıklanır en kötü 10a veririz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt