Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su diagne kalsinda gorelim forumda 20 atar 30 atar diyenleri ucuncu hafta burda ilk onlar sover onemli olan gol atmakta degilki

Takim oyununa katkisi sifir burak her gittigi yerde tonla gol atiyor ama takimi 3 4 filan oluyor adam takim oyununu olduruyor

Ezber laflar. Feghouli’yi övmemizin bir sebebi bu adamın gelişi. Takım oyununa katkısı sıfır olan adamı oynatmaz Terim. Mitroğlu iyi bir işaret olacaktır.

Makine zimba gibi, Ankara kolla kendini
Screenshot_20190806-211821_Instagram.webp

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer yapacak adamların birisi ankarada taraftar historisi çekiyor, diğer menejer istanbulda uzun zamandır görmediği arkadaşları ile alem yapıyor. Bizde burada transfer bekliyoruz...

önümüzdeki kış transfer döneminden itibaren kulüplere transfer bütçesi sınırı koyacak

ilk sene belirlenen limitin en fazla %30unu, ikinci sene %15i kadar geçebilir üçüncü sene tamamen o limit içinde kalmak zorunda

önümüzdeki kış transfer döneminden itibaren kulüplere transfer bütçesi sınırı koyacak

ilk sene belirlenen limitin en fazla %30unu, ikinci sene %15i kadar geçebilir üçüncü sene tamamen o limit içinde kalmak zorunda
Ziraat yapılandırması yapan kulüpler için bu di mi? Biz sanırım daha Ziraatle yapılandırma anlaşması yapmadık.

Şöyle bi haber var ne kadar güvenilir bilemedim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca ne diagneyi istiyor ne mitroglounu ikisi de istediği tarz oyuncular değil

Söylediğim de o. İstemiyorsan taraftarın önüne atmayacaksın. Değerli oyuncumuz teklif gelirse yönetim değerlendirir diyeceksin. Bu şekilde olmaz. Profesyonel değil. Yönetim değerli oyuncumuz dese Fatih Terim ters köşe yapar mı yapmaz mı diye düşünüyorsa orada iletişim sıkıntısı vardır.

Ki ben hocanın sessizliğinden de bunu anlıyorum. Satış için hiç yardımcı olmuyor yönetime. Taraftarın arasına attılar adamı bekliyorlar Falcao yu. 😒

Bir taraftan bir çok renktaşım gibi ben de ne zaman bir sezona tam hazır gireceğiz diyorum. Kamplara ne zaman yetişecek transferler diyorum. Diğer yandan düşünüyorum; örneğin geçen yıldan transferler hazırlandı. Tak tak açıklandı, hepsi ilk kampa katıldı diyelim. Eminim şu heyecan olmaz. Bazıları takımı konuşuruz, taktik, sistem vb gibi diyebilir ama asla transfer nöbeti gibi hem stres hem acı hem heyecan hem uykusuz geceler olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt