Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Albayrak: bırakalım da macuuu gidelim kupayı alalım demek istedum. Falcao kim tanımıyorum:-) derse sasirmam

NE ABARTMASI KARDEŞİM BİZ ESNAF ADAMIZ İNSAN SARRAFI OLMUŞUZ İNSANIN HER HALİNİ ANLIYORUZ ÇOK NET AÇIK , BU GÜLÜŞ HALLEDEMEDİM AMA OLSUN GÜLÜŞÜ BU NERDE GÖRSEM BİLİRİM
İnsan sarrafı olmuşun ama değer kıymet bilmeyen bi insan olmuşsun. Albayrağın kredisi çoktur merak etme sen. Takımına senden daha çok değer verir. Daha çok düşünür.😉

Merhabalar DANYAL ARTEMİS ben egemen yaklaşık 12 yıldır üyeyim foruma o zamanlar rusyada yaşıyordum.

. Artık istanbuldayım. Takip ediyorum ama çok yazamıyorum sadece size yazmak istedim avatardaki bebek benim bebiş fanatik Galatasaraylı olarak büyüyor.. Eve gelince Danyal abiyi aç kendimi göreyim dşyor
slm abi o fotoğrafın hikayesi nedir acaba

Merhabalar DANYAL ARTEMİS ben egemen yaklaşık 12 yıldır üyeyim foruma o zamanlar rusyada yaşıyordum.

. Artık istanbuldayım. Takip ediyorum ama çok yazamıyorum sadece size yazmak istedim avatardaki bebek benim bebiş fanatik Galatasaraylı olarak büyüyor.. Eve gelince Danyal abiyi aç kendimi göreyim dşyor
Yok artik aq

VARLIĞIMIZ KİMİLERİNİ RAHATSIZ ETSEDE , BİZİ GİZLİ GİZLİ SEYRETMELERİNE HASTAYIM
1268474.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt