Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.638
- 12.143
- 1.418
Apo baskan havaalaninda napiyor gidiyormu geliyormu bilen varmi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hogan (forvet) yolcu
NE ABARTMASI KARDEŞİM BİZ ESNAF ADAMIZ İNSAN SARRAFI OLMUŞUZ İNSANIN HER HALİNİ ANLIYORUZ ÇOK NET AÇIK , BU GÜLÜŞ HALLEDEMEDİM AMA OLSUN GÜLÜŞÜ BU NERDE GÖRSEM BİLİRİM
Albayrakın lafını ciddiye mi alıyonuz
Bağırıp durma be yavVARLIĞIMIZ KİMİLERİNİ RAHATSIZ ETSEDE , BİZİ GİZLİ GİZLİ SEYRETMELERİNE HASTAYIM
ya ankara ya istanbul video bugündenApo baskan havaalaninda napiyor gidiyormu geliyormu bilen varmi ?
Ataturk cok buyuk bir insan ve karakterdi,cok az insana bahsedilen essiz bir zeka ve kusursuza yakin bir feraseti vardi;ama gel gor ki ben ataturkun basit seylere malzeme edilmesini dogru bulmuyorum.
İnsan sarrafı olmuşun ama değer kıymet bilmeyen bi insan olmuşsun. Albayrağın kredisi çoktur merak etme sen. Takımına senden daha çok değer verir. Daha çok düşünür.NE ABARTMASI KARDEŞİM BİZ ESNAF ADAMIZ İNSAN SARRAFI OLMUŞUZ İNSANIN HER HALİNİ ANLIYORUZ ÇOK NET AÇIK , BU GÜLÜŞ HALLEDEMEDİM AMA OLSUN GÜLÜŞÜ BU NERDE GÖRSEM BİLİRİM
Ankara havalimani maci izlemeye takimla beraber geldiApo baskan havaalaninda napiyor gidiyormu geliyormu bilen varmi ?
Bir Villa taraftarı TSL ye gelirse 30 gol atacağını iddia ediyordu
Düşe düşe oralara mı düşmüş![]()
slm abi o fotoğrafın hikayesi nedir acabaMerhabalar DANYAL ARTEMİS ben egemen yaklaşık 12 yıldır üyeyim foruma o zamanlar rusyada yaşıyordum.
. Artık istanbuldayım. Takip ediyorum ama çok yazamıyorum sadece size yazmak istedim avatardaki bebek benim bebiş fanatik Galatasaraylı olarak büyüyor.. Eve gelince Danyal abiyi aç kendimi göreyim dşyor![]()
Yok artik aqMerhabalar DANYAL ARTEMİS ben egemen yaklaşık 12 yıldır üyeyim foruma o zamanlar rusyada yaşıyordum.
. Artık istanbuldayım. Takip ediyorum ama çok yazamıyorum sadece size yazmak istedim avatardaki bebek benim bebiş fanatik Galatasaraylı olarak büyüyor.. Eve gelince Danyal abiyi aç kendimi göreyim dşyor![]()
VARLIĞIMIZ KİMİLERİNİ RAHATSIZ ETSEDE , BİZİ GİZLİ GİZLİ SEYRETMELERİNE HASTAYIM