- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Bukdr yeter. Gerinkalani yarin mactan sonra , cmtesiUyuamıyorum bişey kaçırırım diye. Ulan minibüsçü apo joystick i kime verdin bölümü o geçiyor suan![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bukdr yeter. Gerinkalani yarin mactan sonra , cmtesiUyuamıyorum bişey kaçırırım diye. Ulan minibüsçü apo joystick i kime verdin bölümü o geçiyor suan![]()
gidecegine 100% emin olabilirmiyizLuyi gider
ne diyon ara form?
Freidel kalecimizDaha önce hic Amerikanyalı topcumuz oldu mu bizim ?
Aynen, katılıyorum. Sağ beki yabancı ile yedeklemek bana doğru gelmiyor ama kafayı taktığım Lala gelirse Yedlin orayı yedekler. Bakalım şu dönemi sağ salim atlatıp şampiyonluğa ulaşalım da yeni yönetimle birlikte bir hareketlilik gelir.Emre Taşdemir'den olsa olsa 3.sol bek olur, o da 200-250 bin euro garanti ücreti kabul ederse. Adam sürekli sakat yahu. Hiç güven olmuyor. Omar futbola dönemezse zaten sözleşmesi feshedilir ve oraya bir sağ bek daha alınabilir diye düşünüyorum. Sol beke Alioski+ bir yerli daha iyi gider. Umut Meraş vasat sayılır, 2 milyon euro falan vermem şahsen. Vardır bizim scoutlarda 1-2 tane potansiyelli isim.
gidecegine 100% emin olabilirmiyiz
işine bakanlamiosan hayatta kalamazsin amip
Şu İsmail'i alabiliriz Bursa'dan. Maliyeti çok düşük olur. en fazla 3 milyon tl maaş alırAynen, katılıyorum. Sağ beki yabancı ile yedeklemek bana doğru gelmiyor ama kafayı taktığım Lala gelirse Yedlin orayı yedekler. Bakalım şu dönemi sağ salim atlatıp şampiyonluğa ulaşalım da yeni yönetimle birlikte bir hareketlilik gelir.
Linnes, Şener, Saracchi sezon sonu gidecektir. Sola o Leeds'in futbolcusu Alioski + Emre T. olsa sağ tarafa da Omar + Yedlin geçecek muhtemelen. Şu Lala'yı bir yere sıkıştırabilseydik iyi olurdu. Birkaç sene önce bizimle adı anıldığından beri ara ara bakarım Lala'ya. Öyle üst düzey bir bek değil ama tam bizim ihtiyacımız olan bir bek.
Omar'ın durumu ve Linnes ve Şener'in sözleşmesi bitecek bence gene sene sonu isteriz yerli sağ bek de lazımŞu İsmail'i alabiliriz Bursa'dan. Maliyeti çok düşük olur. en fazla 3 milyon tl maaş alır
Luyi gitmeli oyuncu icinOrta sahaya odaklanalım demişler ya Luyi gitmeyecek gibi sanki
KALKIN BU GECE UYKU YOK,,,