Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
basındaki muhabiri,duyumcusu,abi geçineni,kanaat önderleri,etkileşim manyakları,kolpacılar vs vs

herkes galasevgisine biat edip abi çekiyo haber kovalıyolar

medya kuruluşları bu adamları kapı önüne koymalı,kulüpte akredite falan vermemeli,taraftarda kolpalayanlara spam yapmalı

emre kaplan,volkan kılıç falan adamlar haber kovalamayı geçtim yataklarında yatıp tvye bağlanıp twitterdaki gelişmeleri okuyup para kazanıyolar yav

nerde bunlar nerde bir zamanların ırmak kazuğu,adam sneijder geliyo dediği zaman gelmeyince onur gurur yapıp kalkıp sneijderin evinin önüne gidip nöbet tutup açlık grevi yaptı

Mesela sadece İrfan değil ceza sahası dışından şut çekecek sorumluluk alacak adamımız yok ya da duran topları düzgün kullanacak bence bu bile İrfanı önemli hale getiriyor rakipler kapanınca bile kilidi açabilecek bir adam bunu deneyen biri mutlaka kadroda olmalı
+Rakibi zorlayabilecek atletik dinamik adama çok ihtiyacımız var jimnastik maçında atağa çıkarken gol olucak diye heyecanlanamadım bile kitlenince çok kolay savunulabilen bir takımız

Twitter'da geziniyodum biri bu tweeti atmış Hulk Beşiktaş'a transfer oldu diye :D
Es27a36XAAEZ56y
kabul etmemiş diyorlar , alternatiflere yönelmişler
images%20(2)%20(17).webp

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Linnes, Şener, Saracchi sezon sonu gidecektir. Sola o Leeds'in futbolcusu Alioski + Emre T. olsa sağ tarafa da Omar + Yedlin geçecek muhtemelen. Şu Lala'yı bir yere sıkıştırabilseydik iyi olurdu. Birkaç sene önce bizimle adı anıldığından beri ara ara bakarım Lala'ya. Öyle üst düzey bir bek değil ama tam bizim ihtiyacımız olan bir bek.

Emre Taşdemir'den olsa olsa 3.sol bek olur, o da 200-250 bin euro garanti ücreti kabul ederse. Adam sürekli sakat yahu. Hiç güven olmuyor. Omar futbola dönemezse zaten sözleşmesi feshedilir ve oraya bir sağ bek daha alınabilir diye düşünüyorum. Sol beke Alioski+ bir yerli daha iyi gider. Umut Meraş vasat sayılır, 2 milyon euro falan vermem şahsen. Vardır bizim scoutlarda 1-2 tane potansiyelli isim.

Irfan nasil olacak bilmiyorum halen. Ffp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt