- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Bunla futbol konusup kendini yipratma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunla futbol konusup kendini yipratma
+Rakibi zorlayabilecek atletik dinamik adama çok ihtiyacımız var jimnastik maçında atağa çıkarken gol olucak diye heyecanlanamadım bile kitlenince çok kolay savunulabilen bir takımızMesela sadece İrfan değil ceza sahası dışından şut çekecek sorumluluk alacak adamımız yok ya da duran topları düzgün kullanacak bence bu bile İrfanı önemli hale getiriyor rakipler kapanınca bile kilidi açabilecek bir adam bunu deneyen biri mutlaka kadroda olmalı
Adamin orta sahasında Emre Akbaba oynuyor , İrfan Can gelince level atlatacak biri degil diyor. Te Allam ya
kabul etmemiş diyorlar , alternatiflere yönelmişlerTwitter'da geziniyodum biri bu tweeti atmış Hulk Beşiktaş'a transfer oldu diye![]()
![]()
Linnes, Şener, Saracchi sezon sonu gidecektir. Sola o Leeds'in futbolcusu Alioski + Emre T. olsa sağ tarafa da Omar + Yedlin geçecek muhtemelen. Şu Lala'yı bir yere sıkıştırabilseydik iyi olurdu. Birkaç sene önce bizimle adı anıldığından beri ara ara bakarım Lala'ya. Öyle üst düzey bir bek değil ama tam bizim ihtiyacımız olan bir bek.
Beni Beşiktaş alamaz..kabul etmemiş diyorlar , alternatiflere yönelmişlerEkli dosyayı görüntüle 111016
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kabul etmemiş diyorlar , alternatiflere yönelmişlerEkli dosyayı görüntüle 111016
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Level degil ama takima kimlik kazandirir. Kendini devam gelistirirse kulübe uzun yillar hizmet eder, zor dönemde sikinti cikarmazyav ne irfan'mış. Takıma level atlatacak bir herif değil.
ne diyon ara form?sal onu elestiri ve hata payinin noktasini bile iskalio show yapcam diye teget reis

Irfan nasil olacak bilmiyorum halen. Ffp
Sol beke de Ulvi'yi alalım..