Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama konusunda hala ayni fikirdeyim bence satilmayacak

Irfan icin baska formul var kiralik + takas + zorunlu satin alma gibi mesela

Diagne de bile az cok yabanci basinda west brom haberleri vardi,luyindama konusunda hic ses seda yok

EDUWI3eVUAELhyD.jpg
B5dZa9bCUAEcz-J.jpg

Diagne de bile az cok yabanci basinda west brom haberleri vardi,luyindama konusunda hic ses seda yok
Luyindamanın gelişi de gidişi gibi sessiz olabilir

Şu İsmail'i alabiliriz Bursa'dan. Maliyeti çok düşük olur. en fazla 3 milyon tl maaş alır
Güzel olur o çocuk gelişime çok açık. Ama ciddi bir gelir bekliyor Bursaspor, o transferler Fenerbahçe ile falan hep yarışa bırakır bizi, fiyat giderek yükselir. Yerli transferlerde Fatih Terim'in birebir görüşüp işi bitirmesini gerektiğini düşünüyorum. 3-4 defa gidip anlaşamadan sürekli bakın bu yeni teklifimiz dedikçe araya başkaları giriyor. 2. gidişte işi bitirmek gerekiyor yerli transferinde.

Heis bende bugün bi msj attım buraya bizim defansla ilgili

şimdi yedlin alınır bide bi stoper istiyoruz heralde luyi giderse ferro ismi geçiyo

Şimdi yedlin ferro gelip luyi giderse,sene sonu zaten linnes,şener,donk,saracchi,emrenin falan sözleşmesi bitiyo + eminde kiralanmalı biyere ve önümüzdeki sene sözleşmeleri bitecek caulker,fatih,alioskinin ismi geçiyo bizle omarınsa malesef futbola döneceğini düşünmüyorum

rotasyon:yedlin,lala,ferro,marcao,caulker,fatih,alioski ve saracchi yapılabilir

ferroyu şimdi kiralarsak yazın bonservisi ve sağlamsa tekrar saracchi kiralık ücreti dışında maliyeti yok bu kadronun ve hem giren çıkanı aratmaz hemde aralarında rekabet edebilirler oyuncular kaliteler arası uçurum yok

Emre t de yine maç başıyla 3.solbek olarak kalabilir,2.bek olarak sağlam kafayla rotasyondadır diyemiyorum sakatlık problemi var
Güzel hamleler olur. Hem genç hem de oldukça enerjik ve maç içinde tempoyu istediğimiz seviyede tutabilmemizi sağlayacak bek rotasyonumuz olur.
Emre yetenekli, çabalıyor da çok sakatlanıyor. Üzülüyorum ona, umarım toparlar ve sakatlık yaşamaz bir daha

Zorunlu satın almada yapılamıyomuş ffp yüzünden öyle deniyodu

mohamedle onyede de zorunlu değil normal opsiyon olması bunu destekliyo galiba

irfan alınacaksa ki öyle gözüküyo satış şart minimum 7-8lik birinin gideceği gözüküyo buda luyidir zaten diğerleri bu kadar etmez

başak takas istemiyo keşke öyle çözebilsek luyide kalsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt