Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimin Mohamed işini çözebileceğini düşünmüyordum ilk defa forvette ilk tercih geldi sanırım. Şimdi Yedlin ve Yousuf nöbeti tutacağız. Yedlin oluru yüksek hem çalışma izni bitmiş tekara çıkarmak 3-4 hafta alır diyorlar hem 6 ay kalmış sözleşme bitmesine bence bırakırlar. Yousuf işinde sanırım 1.5-2 civarı bir şeye indi Malatya onunda oluru yarı yarıya olurda Luyindama satılırsa sürpriz bir stoper ve Yousuf bonservisiyle gelir. İrfan'ın geleceğine inanmıyorum ben o işte yine siyasileri falan sokacaklar araya.

Falcao sakatlanmazsa saglsm donse su cocukla iyi ikili olabilirler.Falcao cift forvet oldugunda daha basarili olmud bu adam belki o zaman c9k yum binmez sakatlanmaz o kadar

İrfanın sakat oluşu unutuluyor galiba haftada 2 maç oynuyoruz 1 ay yok diyorlar önümüzde öyle bir 5-6 maç varki bunların hiç birinde oynayamacak adama 10m nasıl verilecek? Ondan sonrası bizi şamp yapacak güçte ama bu virajı dönemezsek irfana gerek kalmıyor sanki.. büyük kumar değil mi?

Sonunda Allah yüzümüze güldü. Kaliteli bir forvet aldığımızı düşünüyorum. Umarım belhanda abisine çekmez karakterini bozmaz işine konsantre olur. Diagnenin gidişide ayrı bir sevinç benim adıma.

835EBB97-AD16-4F84-9FCC-3373BB94D7F2.webp

Yarim kalan hikayeyi tamamlamak istiyordur

Falcao sakatlanmazsa saglsm donse su cocukla iyi ikili olabilirler.Falcao cift forvet oldugunda daha basarili olmud bu adam belki o zaman c9k yum binmez sakatlanmaz o kadar
falcao tam iyileşemediği için sakatlanıp duruyor. 25 yasındaki adamın vucudu gibi cabuk iyileşmiyor. feguliyi de ondan kaybettik bak. ama alternatif yok mecburuz adamlara. yoksa 1 er hafta daha dinlenseler o adale atmaz. falcao yu hatırlıyorum oynadıgı macta adale atacak diye korkusundan dripling bile atmadı. ta ki 30mt attığı uzun topa kadar. adam kendinden çekinir halde oynuyor. eminim o da deliriyordur yasadıgı sakatlıkların tekrarlanmasına. bu sefer o hataya düşmeyeceğiz ve tam saglıklı dönecek. o zaman işte falcao dan verim alacağız. öyle medya karalamalarına aldırıs etmeyin. ben hala bir şeyler yapmadan gitmeyeceğini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt