Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
oooooooooleeeeeeeeeeeeey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oleyyyyy oleyyyyy oleyyyyyyoooooooooleeeeeeeeeeeeey
Kuru ve halil 5gun sonra antremana katildilar sanirim. 5 gun karantina varsa, cumartesi gelse turkiyeye febe maci kadrosunda olurKarantina bütün ülkelere uygulanmıyor
gt sevgisi irfan icin birsey dedimi ?
saint etien köpeğine seint etien köpeğineKoyduk muuuuuu
Onyekuru geldi ilk günü antrenman yoktu zaten ama Florya'ya gidip bireysel çalıştı sonraki gün antrenmana çıktı karantina yok sanırım.Kuru ve halil 5gun sonra antremana katildilar sanirim. 5 gun karantina varsa, cumartesi gelse turkiyeye febe maci kadrosunda olur
falcao tam iyileşemediği için sakatlanıp duruyor. 25 yasındaki adamın vucudu gibi cabuk iyileşmiyor. feguliyi de ondan kaybettik bak. ama alternatif yok mecburuz adamlara. yoksa 1 er hafta daha dinlenseler o adale atmaz. falcao yu hatırlıyorum oynadıgı macta adale atacak diye korkusundan dripling bile atmadı. ta ki 30mt attığı uzun topa kadar. adam kendinden çekinir halde oynuyor. eminim o da deliriyordur yasadıgı sakatlıkların tekrarlanmasına. bu sefer o hataya düşmeyeceğiz ve tam saglıklı dönecek. o zaman işte falcao dan verim alacağız. öyle medya karalamalarına aldırıs etmeyin. ben hala bir şeyler yapmadan gitmeyeceğini düşünüyorum.Falcao sakatlanmazsa saglsm donse su cocukla iyi ikili olabilirler.Falcao cift forvet oldugunda daha basarili olmud bu adam belki o zaman c9k yum binmez sakatlanmaz o kadar