Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor, Anastasios Bakasetas transferinde sona yaklaştı. Alanyaspor 3 milyon € istiyor. (TRT Spor)

Pek sanmıyorum bu kadar sürede olacağına ama eğer gedson, Ferro , yedlin ucude gelirse sinyor Terim fener medyası ve başkanının bizimle uğraşacağına bildiği için ortaya bir irfan muhabbeti atıp olursa olur olmazsa olmaz gibi ortalığı oyalayip alttan bu transferleri gizlice bitirmisler gibi bir durum ortaya çıkıyor. Bir taşla hem medyayı hem yönetimi tuş etmiş oluyor. Bekleyip bakalim

irfan bir çok yönden şart. saha içi saha dışı. 5 maç oynamasa ne olur.. sonra sakatlanmadan 7 sene hizmet etse ya da hizmet edip en az alındığı bedele satılsa gene de çok iyi olur.

forum harika bir keyif kahvesi içelim..

Ekli dosyayı görüntüle 110985
duyummu var hocam?
agzindan-kahve-puskurtmek-cuneyt-arkin-gif-yesilcam-gif.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiç izlemediğim için bir şey diyemem ama sırtı dönük top alması ve hava hakimiyeti dikkatimi çekti özellikle. Sen ne diyorsun?

Ben heyacanlıyım baya. 90dk maçını izlemedim ama youtube da ne kadar videosu varsa izledim. Golün her çeşidini atması büyük meziyet. Onun dışında üst düzey fiziği ve kafa vuruşları da var. Bizim ligde tırt defansları sırtında taşıyacak muhtemelen.

Uğur K. ve Sinan Yılmaz da kendisi hakkında olumlu yorum yaptı. Oyun bilgisini geliştirmesi lazımmış bazen tecrübesizlik yaşadığı oluyormuş. Necati gibi oyun bilgisi yüksek bir eski forvet varken takımda o konuda açıklarını kapatır diye umuyorum.

Vatandaşı trezegueti alamadığıız için çok üzülmüştüm bunu da alamasaydık yıkılırdım cidden :D

luyindama satilirsa aytac, fatih ve salih icin sezon sonunu beklemeden hamle yapabilir miyiz ?

Bakasetas 3 milyonsa ona cokseydik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt