Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.454
- 4.835
- 1.618
kel küntüsle kece olalim, kel kökyüsünde yildis olalim, seninle mutlu yarinlara kosaliiim, kel peraber mesut olalim.
Söz ve Müzik: Mesut Özil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uykum var aga ama yeni gelişmeler olur diye uykuya direniyorum
kaybederse de ezel gibi bilerek kaybeder başkanım
cigoladalı bazda çokça tüketirkel küntüsle kece olalim, kel kökyüsünde yildis olalim, seninle mutlu yarinlara kosaliiim, kel peraber mesut olalim.
İyi geceler. Bu saatte bir şey çıkmaz, gönül rahatlığıyla uyuyun.Ya bişey yazmayın da uyuyalım okumaktan uyuyamıyoruz heyecandan sayfayı yenileyip duruyorum son dk bir sey olacak diye. İrfanı alırız inş amin . İyi geceler Muhammed aşkına❤:cimbom:

dayimgillere geldiydik bizde, orda yediydik
yoneticinin birinden haber aldim bu gece baska transfer olmiyacakmis @Sami Karakoç
İyi Nöbetler Renktaşİyi geceler. Bu saatte bir şey çıkmaz, gönül rahatlığıyla uyuyun.![]()

khazriyi yollayın lanst etienne forumunda biraz okuyorum. ne bekliyorduk adam türkiyenin en büyük kulübüne imza atti, cok büyük bir hayal kirikligina ugrayamayiz diyorlar
birisi herif 30 dk önce instaya fotosunu koymus 20k yazi gelmis yuh diye soke ugradi xdkhazriyi yollayın lan
herif golcu ya
ya bana ne ondan. biz kademe kademe takimi genclestirerek iyi is yapiyoruz. bir de onyekuru haric yazin illahi para harcamamiza da gerek yok su an. Mostafayi 31.12 zaman var. yazi düsünürsekbana mesut özil rüyasi kabusa dönüsecekmis gibi geliyor bu arada, fena patlarlar bu defa.