Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter'da geziniyodum biri bu tweeti atmış Hulk Beşiktaş'a transfer oldu diye :D
Es27a36XAAEZ56y

Yedlin idare etsinde bu sezonluk rosier çingenesi kadar oynasın yeter sene sonu yedlinin performansı omarın durumuna göre değerlendirilir durum
Linnes, Şener, Saracchi sezon sonu gidecektir. Sola o Leeds'in futbolcusu Alioski + Emre T. olsa sağ tarafa da Omar + Yedlin geçecek muhtemelen. Şu Lala'yı bir yere sıkıştırabilseydik iyi olurdu. Birkaç sene önce bizimle adı anıldığından beri ara ara bakarım Lala'ya. Öyle üst düzey bir bek değil ama tam bizim ihtiyacımız olan bir bek.

Yedlin hakkinda bir yorum:

“Biggest strength is his speed in attacking and defensive transition. Solid 1v1 defender but not spectacular. Biggest weakness is that he can sometimes get caught ball watching and lose his mark.”

Yönetim bu hamleleri yapsın efsane olarak gider. Seçilmese bile geleceğin takımı kuruldu. Yedlin, yusuf ve irfan da gelsin 3-5 Sene ciddi transfer ihtiyacı kalmaz. Transferden güzel ders almışlar, yaşlı işi bitmiş senelik ücreti ile bonservis alınan adamlar alınmadı çok şükür. Sene sonu feg, babel, belhanda, falcao kesin yollar ayrılmalı böylece maddi anlamda inanılmaz rahatlama olur.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

linnes ve bayrami verelim basaka irfan icin.
sol bekte sokuk haktan kurtulurlar orta saha da dinamizm alternatif olur biz de keyfimizi bulurus. son bir sarki

Linnes, Şener, Saracchi sezon sonu gidecektir. Sola o Leeds'in futbolcusu Alioski + Emre T. olsa sağ tarafa da Omar + Yedlin geçecek muhtemelen. Şu Lala'yı bir yere sıkıştırabilseydik iyi olurdu. Birkaç sene önce bizimle adı anıldığından beri ara ara bakarım Lala'ya. Öyle üst düzey bir bek değil ama tam bizim ihtiyacımız olan bir bek.

Sol beke de Ulvi'yi alalım..

yav ne irfan'mış. Takıma level atlatacak bir herif değil.
Mesela sadece İrfan değil ceza sahası dışından şut çekecek sorumluluk alacak adamımız yok ya da duran topları düzgün kullanacak bence bu bile İrfanı önemli hale getiriyor rakipler kapanınca bile kilidi açabilecek bir adam bunu deneyen biri mutlaka kadroda olmalı

Orta açabilsin yeter geri kalan eksiklerini bizim ligde hızıyla kapatır
Dünyanın en iyi sağ bekidir artık benim için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt